Luistervoorbeeld

Een zegen in vermomming

De verbindende schakel
Auteur Aris van Velden
Voorlezer Aris van Velden
Speelduur 8u 55m 10s
€ 9,95

Beschrijving

Een zegen in vermomming is het verhaal van Aris, een drie maanden te vroeg geboren jongetje. Een jongetje dat tegen de verwachting in bleef leven, maar wel spastisch was. In dit verhaal wordt vertelt hoe dit nauwelijks bestuurbare lichaam een grote leraar is, en nu jaren later toch bijna alles kan. Het laat zien hoe eenzaamheid en er niet bij horen uiteindelijk de basis voor verbondenheid zijn.

In dit verhaal wordt aan de hand van Aris zijn ervaringen duidelijk hoe alles in ons leven uiteindelijk met elkaar verbonden is en kan worden, als wij zelf bereid zijn de verbindende schakel te zijn. Dit boek beschrijft de zoektocht van een persoon naar zelflennis en acceptatie, het spanningsveld tussen hoe jij jezelf ziet en hoe de wereld jou ziet. Bovenal vertelt het verhaal hoe je met vertrouwen, doorzettingsvermogen, loslaten, verbinden en een dosis gezond verstand en nuchterheid een brug kan slaan tussen deze wereld en de droomwereld.

Is dat wat wij als negatief zien dat wel echt? Of is het een uitnodiging om de daarin verscholen zegen te vinden?

Door los te laten wie je denkt te kunnen worden en je te verbinden met wie je bent, vind je zelfkennis en verbondenheid met het Leven.

Details

ImprintWehomah Productions
UitgeverWehomah
Publicatiedatum 22 april 2015
ISBN 9789490748135
Taal Nederlands
Speelduur 8u 55m 10s
Bestandsgrootte 735 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Aris van Velden
Aris van Velden

Aris van Velden (1975) is de schrijver en vertaler van de door Wehomah uitgegeven boeken en de verantwoordelijke persoon voor de uitgeverij.

Daarnaast geeft hij lezingen over de Medicijn Wielen en de waarde ervan in onze huidige samenleving. Aris is bovenal de ceremonieel leider van de Rainbow Lodge. De Rainbow Lodge is een heel oude helingsceremonie die voortkomt uit de traditie van de Zero Chiefs en die hij heeft geleerd van de Medicijnman Hyemeyohsts Storm.

Toon aanbod