Zeven pijlen 2
Zeven pijlen 2

Zeven pijlen 2

De medicijnverhalen, deel 2

Het tweede deel van het luisterboek van 'Zeven Pijlen' bevat twee medicijn verhalen ('De zingende steen' en 'Springende muis') en een lering.

Serie

Auteur

Hyemeyohsts Storm

Spreker

Aris van Velden

Speelduur

1 uur 10 min

€ 3,95

Beschrijving

Zeven Pijlen — De medicijnverhalen is de luisterboekversie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit meerdere delen en bevat alle medicijnverhalen zoals deze aan bod komen in de geschreven versie.

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van Hyemeyohsts Storm en door hem geadopteerd als zijn spirituele kleinzoon.

Het tweede deel van het luisterboek van Zeven Pijlen bevat twee medicijn verhalen (De zingende steen en Springende muis) en een lering. Het verhaal van zingende steen gaat over het zoeken naar jezelf. Het verhaal van springende muis is inmiddels een klassieker geworden en gaat over de moed en uitdagingen om je eigen pad of visioen te volgen.

Inhoud
Hoofdstuk 1: De zingende steen
Hoofdstuk 2: De man van licht spreekt
Hoofdstuk 3: Springende muis

Details

Imprint

Wehomah Productions

Uitgever

Wehomah

Publicatiedatum

1 juli 2017

ISBN

9789490748227

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 10 min

Bestandsgrootte

129 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags