Zeven pijlen 3
Zeven pijlen 3

Zeven pijlen 3

De medicijnverhalen, deel 3

Twee verhalen uit 'Zeven Pijlen - De medicijnverhalen'. Ervaar de diepgaande kennis van de medicijnwielen.

Serie

Auteur

Hyemeyohsts Storm

Spreker

Aris van Velden

Speelduur

0 uur 7 min

€ 3,95

Beschrijving

Zeven Pijlen - De medicijnverhalen is de luisterboekversie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit meerdere delen en bevat alle medicijnverhalen zoals deze aan bod komen in de geschreven versie.

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van Hyemeyohsts Storm en door hem geadopteerd als zijn spirituele kleinzoon.

Het derde deel van het luisterboek van Zeven Pijlen bevat twee verhalen: Bizon vrouwen en De pratende hoen). Bizon vrouwen gaat over de Zonnedansweg en vertelt het verhaal van één van de kanten van de gevorkte boom (de Zonnedans). Het verhaalt over onze zoektocht naar onze gaven en onze eigen blindheid in ons zoeken.

De pratende hoen gaat over een bezoek van de blanke man aan één van de kampen van het volk. Dit is een verhaal dat het verschil in perceptie tussen mensen en de daardoor ontstane misvattingen illustreert.

Inhoud
1. Bizon vrouwen
2. De Pratende Hoen

Details

Imprint

Wehomah Productions

Uitgever

Wehomah

Publicatiedatum

15 september 2017

ISBN

9789490748265

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 7 min

Bestandsgrootte

14 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags