Luistervoorbeeld

Zeven pijlen 4

De medicijnverhalen, deel 4
SerieDe medicijnverhalen deel 4
Auteur Hyemeyohsts Storm
Voorlezer Aris van Velden
Speelduur 1u 14m 42s
€ 3,95

Beschrijving

Zeven Pijlen — De medicijnverhalen is de gesproken versie van het boek Zeven Pijlen, zoals dat is uitgegeven door Wehomah Productions. Het luisterboek bestaat uit meerdere delen en bevat alle medicijnverhalen, zoals deze aan bod komen in de geschreven versie.

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van Hyemeyohsts Storm en door hem geadopteerd als zijn spirituele kleinzoon.

Het vierde deel van het luisterboek van Zeven Pijlen bevat drie verhalen (De andere man, Sterwater en Het schild van de vier sterren). De andere man gaat over de Zonnedansweg en vertelt het verhaal van één van de kanten van de gevorkte boom (de Zonnedans). Deze keer is het de spiegel van Bizon Vrouwen uit deel 3. Het verhaalt over onze zoektocht naar onze gaven en onze eigen blindheid in ons zoeken.

Sterwater gaat over hoe wij als mensen uit de harmonie met het leven zijn gestapt, en over de manieren om weer terug in deze harmonie te komen.

Het schild van de Vier Sterren gaat over één van de vierenveertig schilden van lering.

Inhoud
1 De andere man
2 Sterwater
3 Het schild van de Vier Sterren

Details

ImprintWehomah Productions
UitgeverWehomah
Publicatiedatum 23 oktober 2017
ISBN 9789490748302
Taal Nederlands
Speelduur 1u 14m 42s
Bestandsgrootte 137 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Hyemeyohsts Storm
Hyemeyohsts Storm

Hyemeyohsts "Wolf" Storm is geboren en opgegroeid op het reservaat. Als een Duitse en Cheyenne/Crow "breed" (van gemengd bloed) hoorde hij er voor zowel de volbloed indianen als de blanken niet bij. Bovendien blijven de Storm jongens al op hele jonge leeftijd alleen achter met hun moeder. Dit maakte de toch al niet florissante situatie nog moeilijker voor het gezin.

De grote liefde van zijn moeder voor haar kinderen en de lessen van de krachtige Medicijn Chief en zijn lerares Estcheemah zorgden er uiteindelijk voor dat Wolf in staat was om zijn uitzichtloze situatie om te draaien en een strijder in de strijd tegen de onwetendheid van de mensheid en een gepassioneerde ambassadeur van onze moeder aarde werd.

Voor meer dan vier decennia wijdt Wolf zijn leven, samen met zijn vrouw Swan, aan het verspreiden en onderwijzen van de leringen van de Zero Chiefs/Flower Soldiers en de Medicijn Wielen over de wereld. In alles wat hij doet brengt hij zijn liefde voor Moeder en Vader Leven en hun Schoonheid tot uiting. Wolf onderwijst in zijn seminars en boeken over de Schoonheid van het Leven, Zelf verantwoordelijkheid, Zelf discipline en de gelijkwaardigheid tussen vrouwen en mannen.

Toon aanbod