Luistervoorbeeld

Sterrenkind

In verbinding met je diepste essentie, je authentieke zelf
Auteur Roy Martina
Spreker Roy Martina
Speelduur 54m 11s
€ 8,00

Beschrijving

Roy Martina neemt je mee op reis naar je diepste bron van kracht, de plek binnenin jezelf waar je vrede, liefde, rust, heling, zelfkennis, intuïtie en ‘eigen wijsheid’ vindt. Deze meditatie helpt je herinneren en verbindt je met wat je in je diepste essentie, je authentieke zelf, al weet.

Jij voelt je op je gemak onder alle omstandigheden, want je bent diep geworteld in je diepste essentie, zoals een boom in Moeder Aarde. Jij bent een sterrenkind en het is jouw geboorterecht om te stralen en schitteren en het leven te creëren dat je wilt.

Hoe vaker je deze cd beluistert, hoe dieper je vervuld raakt met zelfvertrouwen, eigenwaarde, daadkracht, passie en enthousiasme. Jij bent een magneet voor geluk, welzijn, positieve energie, welvaart, overvloed, liefde en gezondheid en ziet kansen die anderen laten liggen.

Details

UitgeverRoy Martina Experience
Publicatiedatum 3 april 2012
ISBN 9789490938260
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 54m 11s
Bestandsgrootte 36 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Roy Martina

Roy Martina (1953) is een Nederlandse arts. Als kind leed hij aan astmatische bronchitis en moest veelvuldig naar de dokter. Vanwege bijwerkingen van de medicijnen en een allergische aanleg, kreeg hij te maken met hyperactiviteit en ADHD. Een psycholoog adviseerde zijn ouders om hem op judo te doen. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate.

Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden.

Martina is oprichter van onder andere de Roy Martina Academy, en de stichting Relief. In binnen en buitenland geeft zijn organisatie Roy Martina Experience diverse trainingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

Toon aanbod