Luistervoorbeeld

Regels zijn regels

Auteur Silvester Zwaneveld
Spreker Silvester Zwaneveld
Speelduur 1u 32m 52s
€ 12,00

Beschrijving

Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Na jaren van relatief plat vermaak, zocht en vond hij diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme worden onthaald.

In zijn vierde show wil hij het hebben over regels. Je moet je er aan houden, maar je kunt ze ook breken. Wie verzint die ondingen en hoe bepalen ze ons leven? Sommigen van ons zijn er meeloper door geworden, anderen anarchisten.

Het cabaret van Silvester is hard, maar ook ontwapend. Het is tekst, maar ook beeld. Het is zeer persoonlijk en toch herkenbaar. Het heeft inhoud en laat je gieren van de lach.

Details

ImprintUitgeverij Nanda
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 24 maart 2017
ISBN 9789490983635
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 1u 32m 52s
Bestandsgrootte 110 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Silvester Zwaneveld

Silvester Zwaneveld (1969) is geboren in Beilen. Na vele rondzwervingen studeerde hij af aan de kunstacademie te Rotterdam. Hij werd bekend met het cabaretduo 'Arie & Silvester'. De laatste jaren maakt hij soloshows.

Multitalent Silvester heeft ervaring als regisseur, schrijver, editor, redacteur, presentator en vormgever van diverse televisieprogramma's. Daarnaast regisseerde hij een verschillende theatervoorstellingen en registraties. Bovendien is hij actief als lijstduwer van GroenLinks in de stad Apeldoorn.

Toon aanbod