Luistervoorbeeld

In de lift

Auteur Silvester Zwaneveld
Spreker Silvester Zwaneveld
Speelduur 1u 30m 43s
€ 12,00

Beschrijving

Sinds hij de stekker uit één van Nederlands meest succesvolle duo’s Arie & Silvester trok, gaat het verbazingwekkend goed met hem. De soloshows van Silvester zijn grappig, indrukwekkend, meeslepend en vooral hilarisch. Zijn shows bieden unieke visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische kwinkslagen en vooral veel, heel veel grappen. Silvester weet als geen ander een zeer bijzondere band te smeden met zijn publiek.

Door zijn herkenbare onderwerpen, zijn unieke kijk op het leven, zijn improvisatietalent en zijn innemende persoonlijkheid voelt het na een show van Silvester alsof je er een vriend bij hebt gekregen. Met zijn bijzondere animatiekwaliteiten weet hij een sfeer te creëren die nergens anders ter wereld is te vinden. En dat alles op het indrukwekkend hoge niveau dat Silvester de laatste jaren laat zien. In tijden van verval, recessies en geweld zit Silvester gewoon in de lift. Maar iedereen weet: Hoe hoger je komt, des te dieper je kan vallen.

Details

ImprintUitgeverij Nanda
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 24 maart 2017
ISBN 9789490983642
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 1u 30m 43s
Bestandsgrootte 108 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Silvester Zwaneveld

Silvester Zwaneveld (1969) is geboren in Beilen. Na vele rondzwervingen studeerde hij af aan de kunstacademie te Rotterdam. Hij werd bekend met het cabaretduo 'Arie & Silvester'. De laatste jaren maakt hij soloshows.

Multitalent Silvester heeft ervaring als regisseur, schrijver, editor, redacteur, presentator en vormgever van diverse televisieprogramma's. Daarnaast regisseerde hij een verschillende theatervoorstellingen en registraties. Bovendien is hij actief als lijstduwer van GroenLinks in de stad Apeldoorn.

Toon aanbod