Luistervoorbeeld

Het recht van de sterkste

Auteur Silvester Zwaneveld
Spreker Silvester Zwaneveld
Speelduur 1u 36m 15s
€ 12,00

Beschrijving

Dat Arie & Silvester een zaal plat konden spelen wist iedereen, maar zou Silvester het ook alleen kunnen? Ja, dat kon hij. Zijn eerste soloshow Silvester Alone was een groot succes. Met Het recht van de sterkste zet Silvester de nieuwe koers als solocabaretier overtuigend door. De grote vraag van het programma is: zijn wij evolutionair gezien niet allang voorbij onze uiterste houdbaarheiddatum?

En als wij inmiddels evolutionair afval zijn, wat doen we dan nog met onze tijd op aarde? De tweede solo show van deze cabaretier is grappig, indrukwekkend en meeslepend. Het recht van de sterkste biedt hilarische visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende verhalen, filosofische overpeinzingen en sterke, harde grappen. Alles op het indrukwekkend hoge niveau dat we van Silvester gewend zijn. Een indringende show met een ongezonde dosis humor.

Details

ImprintUitgeverij Nanda
UitgeverDe Vrije Uitgevers
Publicatiedatum 23 april 2018
ISBN 9789490983796
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 1u 36m 15s
Bestandsgrootte 178 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Silvester Zwaneveld

Silvester Zwaneveld (1969) is geboren in Beilen. Na vele rondzwervingen studeerde hij af aan de kunstacademie te Rotterdam. Hij werd bekend met het cabaretduo 'Arie & Silvester'. De laatste jaren maakt hij soloshows.

Multitalent Silvester heeft ervaring als regisseur, schrijver, editor, redacteur, presentator en vormgever van diverse televisieprogramma's. Daarnaast regisseerde hij een verschillende theatervoorstellingen en registraties. Bovendien is hij actief als lijstduwer van GroenLinks in de stad Apeldoorn.

Toon aanbod