De wet van de stilte
De wet van de stilte

De wet van de stilte

Reis door Colombia

Op deze avontuurlijke reis door Colombia, dwars door de coca-corridor, naar geïsoleerde plekken én naar toeristische trekpleisters, ontrafelt schrijfster Karin Anema een uiterst complex land.

Auteur

Karin Anema

Spreker

Karin Anema

Speelduur

11 uur 2 min

€ 14,99

Beschrijving

Sinds kort heeft Colombia een linkse president en een inheemse Afro vrouwelijke vice-president. Hoogste tijd om meer te weten over dit fascinerende land. Luister nu!

Schrijfster Karin Anema reist door Colombia, waar de wapens na het Vredesakkoord in 2016 lijken te zwijgen. Ze gaat op zoek naar de verhalen achter de plekken waarheen ze reist - zowel toeristische trekpleisters als geïsoleerde plaatsen hoog in de Andes en het laagland. Zij legt bloot hoe mensen de generatieslange burgeroorlog beleefden, in hun huizen, in de straat, en waarover ze gingen zwijgen. De wet van de stilte gaat over het onverwerkte verleden van Colombia, en het conflict dat op iedere hoek nog steeds op de loer ligt, maar onzichtbaar blijft bij een vluchtig bezoek over de gebaande paden.

Ook beschrijft ze hoe de bewoners zich voelen tegen de achtergrond van de toeristische hotspots die zich ontwikkelen. Het boek houdt toeristen een spiegel voor. Met een open blik, écht contact en een scherpe pen verwijdert Anema het laklaagje en laat daarmee de mensen zien.

Details

Imprint

OORkracht 8

Uitgever

OORkracht 8

Publicatiedatum

10 juni 2022

ISBN

9789491159596

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 2 min

Bestandsgrootte

909 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags