De Kerstengel en de Sneeuwheks
De Kerstengel en de Sneeuwheks

De Kerstengel en de Sneeuwheks

Hartverwarmend kerstsprookje, waarin een kerstversiering tot leven komt en je meeneemt op een avontuurlijke tocht naar de duistere sneeuwheks... Leeftijd: 6+.

Auteur

Herke Sanders

Spreker

Herke Sanders

Speelduur

0 uur 35 min

€ 2,99

Beschrijving

Als Sarah en haar broertje Simon tijdens het opzetten van de Kerstboom ruzie krijgen, breken zij per ongeluk de vleugels van het kerstengeltje af. Nu zal het nooit meer sneeuwen met Kerstmis. Alleen de duistere sneeuwheks, die in het diepvriespaleis hoog op de toppen van de roomijsberg woont, kan de vleugels er weer aantoveren. Lukt het de kerstengel om op tijd haar vleugels terug te krijgen en een dik pakket sneeuw te laten vallen met Kerstmis?

Muziek en sounddesign: Ernst Teule

Inhoud
Hoofdstuk 1: Een nieuwe kerstboom
Hoofdstuk 2: Het kerstengeltje
Hoofdstuk 3: Verliefd
Hoofdstuk 4: Bij de IJskoningin
Hoofdstuk 5: De Roomijsberg
Hoofdstuk 6: De sneeuwheks
Hoofdstuk 7: De aller witste Kerstmis ooit!

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

16 december 2012

ISBN

9789491592300

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 35 min

Bestandsgrootte

49 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Herke Sanders (1968) werd geboren in Bergen op Zoom. Zij gaf jaren les op diverse basisscholen. Als onderwijskundige was zij redacteur bij educatieve uitgeverijen en eindredacteur van een kindertijdschrift. Ze schreef scenario’s voor educatieve filmpjes en werkte als redacteur voor kindertelevisie. Als licht,- en geluidstechnicus was zij vrijwilliger bij jeugdvoorstellingen in het Werftheater te Utrecht, waar zij met haar theatersportgroep ‘Franje’ volle zalen trok.

Zij volgde een cursus jeugdliteratuur aan de schrijversvakschool, een cursus scenarioschrijven: Drama en een masterclass scenarioschrijven bij Chiem van Houweninge.

Momenteel speelt zij bij theatergroep Aangenaam Verrast. Maar vooral is zij bezig met het schrijven van boeken en verhalen voor kinderen.