Luistervoorbeeld

Bruisende bruidsreportage

Voorkom de valkuilen op je trouwdag
1 review
Auteur Eduard de Boer
Voorlezer Eduard de Boer
Speelduur 57m 17s
€ 4,99

Beschrijving

Jullie gaan trouwen? GEFELICITEERD!! Indien jullie je trouwreportage nog moeten plannen en de trouwfotograaf nog moeten kiezen, is dit boek speciaal voor jullie!!

Eduard de Boer is al jaren trouwfotograaf en maakt voor Allround Fotografie uit Apeldoorn jaarlijks tientallen trouwreportages door heel Nederland. Zijn jarenlange ervaring heeft hij nu gebundeld in een nuttig luisterboek voor aanstaande bruiden en bruidegoms. In iets minder dan een uur vertelt hij precies waar je als aanstaand bruidspaar op moet letten om jullie trouwreportage tot een succes te maken om er zo voor te zorgen dat jullie fantastische trouwdagfoto's krijgen. Alles wat jullie als bruidspaar moeten weten, komt aan bod: de problemen waar je voor kunt komen te staan en waar jullie op moeten letten bij het kiezen van een trouwlocatie, een trouwfotograaf etc. Doe er je voordeel mee en voorkom / vermijd alle valkuilen, zodat ook jullie aan je trouwreportage onvergetelijke, dierbare herinneringen overhouden!

Bij het luisterboek wordt de tekst van het boek meegeleverd als PDF-bestand.

Details

UitgeverAllround Fotografie Publishing
Publicatiedatum 13 februari 2013
ISBN 9789491678011
Taal Nederlands
Speelduur 57m 17s
Bestandsgrootte 32 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Recensies van lezers

christian louboutin decolte 554 100mm pumps schwarz [CL-00503] - €132.99 : christian louboutin outlet, louboutinonline.cn
<strong><a href="http://www.replicawatcheson.top/de/">Schweizer Replik-Uhren</a></strong><br> <strong><a href="http://www.replicawatcheson.top/de/">Replik-Uhren</a></strong><br> [b][url=http://www.replicawatcheson.top/de/]swiss Mechanische Uhrwerk Replik Uhren[/url][/b] [b][url=http://www.replicawatcheson.top/de/]swiss Mechanische Uhrwerk Replik Uhren[/url][/b] [b][url=http://www.replicawatcheson.top/de/]hochwertige Replik Uhren für Männer[/url][/b] Luxuxarmbanduhren : N
Over de auteur
Photo Eduard de Boer
Eduard de Boer

Eduard de Boer (1968) is een digitale duizendpoot. Hij is podcaster, auteur, blogger, fotograaf, ReputatieCoach, SEO consultant/trainer, ICT-architect, web designer en Internet marketeer.

Eduards fotografieactiviteiten begonnen aan het eind van de vorige eeuw. Hij deed toen vrijwilligerswerk tussen de wilde dieren in Afrika. Door de prachtige omgeving en de natuur met dieren, bomen en planten werd zijn passie voor fotografie verder aangewakkerd. Hij besloot ook commercieel te gaan werken.

Op het moment dat Eduard omstreeks 2000 ook enthousiast werd over de motorsport, was het een logisch vervolg om zijn fotografiekwaliteiten verder te ontplooien in de wereld van de motocross, enduro's en offroad ritten. Zo ontstond de site MotoFotoService, waar meer dan 70.000 foto’s zijn gepubliceerd. Honderden tevreden klanten hebben foto’s gekocht.

Via via raakte Eduard verzeild op bodybuildingwedstrijden om daar foto's te maken. In 2002 heeft hij in opdracht van enkele atleten een persoonlijke fotoshoot gedaan tijdens de Open Eemsmond Cup in Delfzijl en tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Den Haag. Dit concept sloeg zo goed aan, dat hij direct ook een site voor bodybuildingfoto’s online plaatste.

Als gevolg van de toenemende populariteit van bovenstaande concepten is Eduard eind 2006 samen met Suzanne begonnen met Allround Fotografie. Eduard voert voornamelijk op maat gesneden opdrachten uit voor bedrijven, particulieren, organisaties van evenementen en bruidsparen.

Toon aanbod