Luistervoorbeeld

Luisterdoc De digitale patiënt

SerieLuisterdoc deel 2
Auteur Peter de Ruiter
Spreker Peter de Ruiter
Speelduur 47m 55s
€ 4,99

Beschrijving

In de huidige gezondheidszorg is de patiënt een partner van zijn behandelaars. Arts en patiënt beslissen samen over de beste behandeling. Maar hoe zorg je er voor dat die patiënt kennis van zaken heeft? Daar worden veel digitale hulpmiddelen voor ontwikkeld, opdat de patiënt over de benodigde informatie beschikt en hij die kan begrijpen. De patiënt zelf is de grootste bron van informatie en moet daarom de spil zijn, zo wordt gezegd.

Peter de Ruiter spreekt deskundigen uit binnen- en buitenland over ontwikkelingen waarvan de meesten van ons nog geen weet hebben.

Details

ImprintLuisterdoc
UitgeverPixelPerfect Publications
Publicatiedatum 10 november 2017
ISBN 9789491833441
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 47m 55s
Bestandsgrootte 44 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Peter de Ruiter

Peter de Ruiter (1960) is reiziger, fotograaf, digitaal pionier en schrijver van talrijke boeken over digitaal fotograferen, landen & volkeren en mensenrechten. Een belangrijkste activiteit is het uitgeven van ebooks: die van hemzelf, maar vooral die van anderen, en het bedenken en op de markt brengen van nieuwe uitgeefvormen. Daarnaast is De Ruiter ook actief met het ontwikkelen van gedrukte boeken met als specialismen kunst, innovatie en mensenrechten.

Toon aanbod