Het Liefdesgeheim
Het Liefdesgeheim

Het Liefdesgeheim

In Waaldorp vindt het festival van de liefde plaats. Maar als het is afgelopen, gebeuren er opeens vreemde dingen: het erepodium stort in en het licht van de schijnwerpers gaat plotseling uit. Leeftijd: 6+

Serie

Auteur

Martin Widmark

Spreker

Mariëtte Maaswinkel

Speelduur

0 uur 53 min

€ 7,95

Beschrijving

In Waaldorp vindt een groot feest plaats: het festival van de liefde. Alle inwoners zoenen en omhelzen elkaar zoveel als ze kunnen, terwijl op het dorpsplein een danswedstrijd wordt gehouden - allemaal om geld in te zamelen voor de arme kinderen op de wereld.

Maar als het festival is afgelopen, gebeuren er opeens vreemde dingen: het erepodium stort in en het licht van de schijnwerpers gaat plotseling uit. En wat het ergste is: al het opgehaalde geld blijkt spoorloos verdwenen ... Lukt het Lars en Maja ook nu weer deze geheimzinnige zaak op te lossen?

Dit is deel 4 van de populaire Zweedse kinderserie 'Detectivebureau Lars & Maja'. "Wie naar één boek over Lars en Maja heeft geluisterd, kan bijna niet wachten op het volgende verhaal", schrijft een van de lezertjes. En talloze ouders die voor hun kinderen op zoek zijn naar spannende, maar voor deze leeftijd geschikte verhalen, vinden hier wat ze zoeken: spannend, maar niet griezelig! Op Zweedse scholen worden de verhalen van Lars en Maja bij het leesonderwijs gebruikt.

De Zweedse kinderjury - waarbij kinderen jaarlijks het beste kinderboek kiezen - gaven al twee keer boeken uit de serie Lars & Maja' de eerste prijs. Het tijdschrift JURY bekroonde de reeks met de 'Gouden Speurhond', de hoogste onderscheiding voor het spannendste kinderboek in deze leeftijdscategorie (vanaf 7 jaar). In Zweden staat de serie over Lars & Maja al jaren in de top-tien van favoriete kinderboeken.

Detectivebureau Lars en Maja – in Zweden al jaren bovenaan de toptien van favoriete kinderboeken. Alle verhalen over Lars en Maja spelen zich af in en rond het kleine plaatsje Waaldorp, waar de meeste mensen elkaar kennen en de kerk midden in het dorp staat. De hoofdpersonen, Lars en Maja, zijn klasgenootjes, die samen een klein detectivebureau hebben.

Inhoud
Hoofdstuk 1: Kusjes voor 50 cent
Hoofdstuk 2: Hij bloost
Hoofdstuk 3: Een receptionist met lovertjes
Hoofdstuk 4: Alle handen in de lucht
Hoofdstuk 5: Wat zien ze over het hoofd
Hoofdstuk 6: Een tas over haar hoofd
Hoofdstuk 7: Hij had een zwarte snor
Hoofdstuk 8: Maja's nieuwe dans
Hoofdstuk 9: In een andere volgorde
Hoofdstuk 10: Wat een mafkees

Details

Imprint

Uitgeverij de Rode Kamer

Uitgever

PixelPerfect Publications

Publicatiedatum

1 december 2015

ISBN

9789492025296

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 53 min

Bestandsgrootte

107 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

De Zweedse schrijver Martin Widmark (1961) houdt van vreemde dingen en alles wat afwijkt; eten, muziek, talen en mensen. Hij werkte eerst als leraar op een Zweedse school voor immigranten en heeft diverse schoolboeken geschreven. Widmark werd vervolgens fulltime auteur van ruim dertig succesvolle kinderboeken en wordt inmiddels gezien als een der groten op het gebied van kinderliteratuur.

Van de serie Lars & Maja is in Zweden een tv-serie en een bioscoopfilm gemaakt. De boeken worden bij het leesonderwijs op de basisschool als lesmateriaal gebruikt.

Meer auteur Martin Widmark Bekijk alles

Het Circusgeheim

Het Circusgeheim

Martin Widmark

€ 7,95
Het geheim van de mummie

Het geheim van de mummie

Martin Widmark

€ 7,95
Het Geheim van de dierenwinkel
€ 7,95
Het Krantengeheim

Het Krantengeheim

Martin Widmark

€ 7,95

Meer spreker Mariëtte Maaswinkel Bekijk alles

Het geheim van de mummie

Het geheim van de mummie

Martin Widmark

€ 7,95
Het Geheim van de dierenwinkel
€ 7,95
Het Krantengeheim

Het Krantengeheim

Martin Widmark

€ 7,95