Luistervoorbeeld

Creëer een winnend zelfvertrouwen

Audio Coaching
Auteur Arjan Koopmans
Voorlezer Marcel Oosterwijk, Loes Boer
Speelduur 2u 1m 51s
€ 15,95

Beschrijving

Wordt jouw mening gevraagd?

Kom je op voor jezelf en durf je ’nee’ te zeggen?

Ben je gelukkig?

Het heeft allemaal te maken met de volgende kernvraag: Heb je voldoende zelfvertrouwen?

Bedenk eens wat je zou kunnen bereiken, wie je zou kunnen zijn, wat je zou kunnen hebben als je voldoende zelfvertrouwen zou hebben… De ideale levenspartner, de droombaan, het inkomen dat je wilt, de erkenning en status die je wilt… En jij kunt dat óók!

Wil jij ook een gelukkiger & succesvoller leven? Pak dan NU je kans! In dit luisterboek helpen we je stap voor stap naar een gelukkiger en succesvoller leven. Det geeft je alle kennis en inzichten die je nodig hebt om te kunnen groeien in je zelfvertrouwen.

Inhoud
Inleiding
Hoofdstuk 1: Motivatie
Hoofdstuk 2: Identiteit
Hoofdstuk 3: Oorzaak en gevolg
Hoofdstuk 4: Je supercomputer helpt je
Hoofdstuk 5: Emoties
Hoofdstuk 6: Mindset; Verliezen of winnen?
Hoofdstuk 7: De kracht van Focus
Hoofdstuk 8: Je bent geboren als een winnaar
Hoofdstuk 9: Je kunt het
Hoofdstuk 10: Denk als een winnaar
12 Praktische adviezen
Afsluiting

Details

UitgeverOptimalist
Publicatiedatum 2 januari 2015
ISBN 9789492164001
Taal Nederlands
Speelduur 2u 1m 51s
Bestandsgrootte 279 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Zelfvertrouwen is misschien wel de meest onderschatte eigenschap voor mensen die iets willen bereiken. Met zelfvertrouwen gaat alles je gemakkelijk af, zelfs de mislukkingen schud je lachend van je schouders. Maar zonder zelfvertrouwen lijkt alles veel moeizamer. Werken aan je zelfvertrouwen, op een praktische manier, daar heeft Arjan zich sterk voor gemaakt in dit leuke, leerzame boek.’ (Annemarie van Gaal)

Over de auteur
Photo Arjan Koopmans
Arjan Koopmans

Arjan Koopmans (1957) is geboren en opgegroeid in Rotterdam. Na zijn studie in de Werktuigbouw begon hij zijn loopbaan als kwaliteitsanalist bij Van Nelle koffie in 1980. Vervolgens startte hij in 1983 als ondernemer Recruitment, Training en Coaching; aanvankelijk parttime, maar sinds 1987 fulltime. Zijn bedrijf heette bij de oprichting “Artek” maar werd in 1993 vanwege het internationale karakter en het samenwerken met andere ondernemers omgedoopt in SEG int. (Special Edition Group international).

Via zijn bedrijf mocht hij inmiddels vele duizenden personen of bedrijven bedienen. Omdat hij graag uitdagingen aangaat en kansen benut heeft hij nog 2 bedrijven opgestart en na dit tot een succes te hebben gebracht weer verkocht; zoals Media Expresse (tijdschriften verkoop en distributie 1987-2004) en in Justice BV (creditmanagement 1990-1995).

Vanaf 1999 zette Arjan zijn SEG int. recruitment activiteiten hoofdzakelijk in voor het werven, inwerken en opleiden van zzp’ers, voor de multinational ACN euro BV. Zijn trainingen coachingsactiviteiten zet Arjan in voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers zoals het bedrijfsleven, overheid en charitatieve instellingen; al 29 jaar!

Sportief gezien bleek Arjan ook een echte doorzetter. In zijn jeugdjaren behaalde hij de hoogste leerling-graden van Tae Kwon Do, Jiu Jitsu en Judo. Door blessures kon de zwarte band echter niet worden binnengesleept en ging Arjan over op hardlopen. In 1999, 2000, 2007 en 2008 liep hij de Rotterdam marathon. Nu is het fanatieke er een beetje af, maar je moet niet vreemd opkijken als hij plotseling de benen neemt om even lekker te gaan rennen!

In 1978 ontmoette hij zijn echtgenote Thea. Ze hebben twee volwassen kinderen; Sandy en Jeffrey. Arjan doet graag vrijwilligerswerk, zolang het maar weer in het verlengde ligt van mensen helpen. Want dat loopt toch wel als een rode draad door zijn leven. Zo is hij actief in zijn kerkgemeente maar ook verzorgt hij PR voor de stichting Gevangenenzorg Nederland en bezoekt gevangenissen om gedetineerden hulp te bieden. Hij is ambassadeur van Children Asking en bestuurslid van EBC netwerk. Zijn verdere vrije tijd besteedt hij aan Bijbelstudie, persoonlijke ontwikkeling en aan het uitpluizen van zijn stamboom.

Toon aanbod