Luistervoorbeeld

De gouden engel

homo-erotisch luisterverhaal
Auteur Eric Kollen
Spreker Eric Kollen
Speelduur 2u 33m 4s
€ 7,50

Beschrijving

De gouden engel is een van de ‘Jongenssprookjes’ van Eric Kollen. Deze homo-erotische verhalen, in het nieuwe genre ‘literaire porno’, zijn binnen de kortste keren razend populair geworden, door hun trefzekere, speelse stijl, door hun sprankelende humor, maar vooral… door hun verzengende seksuele energie. Van de drie bundels die sinds 2013 van zijn hand verschenen, zijn meer dan tienduizend exemplaren verkocht.

Nu presenteert hij zijn eerste luisterverhaal (de tekst ervan is niet eerder gepubliceerd). Dat geeft je de kans om van zijn voordracht te genieten ‘in alle privacy en met beide handen vrij’, zoals de schrijver het zelf uitdrukt.

In De gouden engel pakt Eric Kollen uit. Hij windt je op, daagt je uit; hij maakt je dol van verlangen, om je vervolgens naar een spetterend hoogtepunt te slepen, terwijl de tranen nog over je wangen lopen van het lachen. En op dát moment… volgt de ontknoping.

Het beluisteren van De gouden engel is een onvergetelijke ervaring.

Fotografie: Rick Wezenaar / Eric Kollen

Details

UitgeverEric Kollen
Publicatiedatum 22 september 2015
ISBN 9789492188991
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 33m 4s
Bestandsgrootte 210 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Eric Kollen

Eric Kollen (1967) woonde jarenlang op een eenzaam landgoed in Hongarije, waar hij overdag, in het onbarmhartige klimaat van de poesta, zijn eigen voedsel en brandhout produceerde en ’s avonds, als het donker was, in de schaarsverlichte boerderijkeuken uitbundige homo-erotische verhalen schreef, die hij ‘jongenssprookjes’ noemde. In 2012 kwam hij terug naar Amsterdam, om zijn verhalen te doen verschijnen.

In 1995 schreef Eric Kollen het libretto voor de opera Eerzucht van Theatergroep Toetssteen, in 1998 Johanna vindt het geluk (een secretaresseroman) en in 2001 de teksten voor het cabaretprogramma Leven na de angst.

Toon aanbod