Luistervoorbeeld

De uil van Montezuma

SerieKasteleintjes deel 1
Auteur Yvonne Gillissen
Spreker Yvonne Gillissen
Speelduur 21m 39s
€ 1,95

Beschrijving

KASTELEINTJES. Even digitaal aanschuiven in het eetcafé of in de kroeg voor een hap of drankje. Of zomaar, om gewoon eens op andere gedachten te komen. Een kortstondig moment duiken in een andere wereld door ontspannen van gedachten te wisselen met een andere gast. Soms heeft de kastelein zowaar even tijd en kan trakteren op leuke, intrigerende of bijzondere verhalen. Daarbij tapt hij iedere keer uit een ander vaatje. Welkom en schuif aan bij het KORTE VERHAAL. KASTELEINTJES nr. 1 De uil van Montezuma Een op luxe gestelde vrouw staat in New York opeens voor een ongemakkelijke keuze

Details

UitgeverXpath Design
Publicatiedatum 19 januari 2021
ISBN 9789493016163
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 21m 39s
Bestandsgrootte 30 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Yvonne Gillissen

Yvonne Gillissen (1958) is afkomstig uit Zuid-Limburg en woont sinds 1983 in Amsterdam. Ze werkt freelance als (trainings)actrice, toneelregisseur en schrijver van proza en drama. Ze publiceert sinds 1996 korte verhalen in verhalenbundels en literaire tijdschriften.

In 2015 verschenen, onafhankelijk van elkaar, in een heruitgave de ebooks van het drieluik ZAND: Christopher Box, Nacht van de kodiakbeer en Par-Douce. Ook verscheen er in 2015 de verhalenbundel Stadsstuipen & Buitendrift.

Toon aanbod