Luistervoorbeeld

2044

Het mysterie van de vijfde dimensie
Auteur Robert Bridgeman
Spreker Ingeborg Wieten
Speelduur 10u 53m 26s
€ 14,95

Beschrijving

Het jaar is 2044. De mensheid leeft in een matrix van onderdrukking die is ingezet in het jaar 2020. Onbewust van de krachten die de wereld in hun greep houden, werkt Simon als hooggeplaatst ambtenaar binnen het ministerie van Waarheid in Den Haag. Dan wordt ontvoerd door een verzetsbeweging en ontdekt de waarheid. Wat voor krachten besturen de overheid achter de schermen? Welke rol spelen buitenaardse beschavingen in de galactische oorlog waarin de mens speelbal is? Wie houden de mensheid gevangen in steden en afgescheiden van zichzelf, en bovendien van de bron van alles? Belangrijker nog: waarom? Welke beslissingen moet Simon nemen om de mensheid te bevrijden uit het duister? 2044: een droom, of een nachtmerrie? Robert Bridgeman is lichtwerker, schrijver, columnist, healer en documentairemaker. Hij bestudeert oude culturen, profetieën en geschriften over het ontstaan van de mensheid en de Nieuwe Aarde. Robert richtte Brigdeman Lichtwerkers Academie op en traint transformatiecoaches. Ook geeft hij lezingen binnen grote organisaties om daar het licht te verspreiden. Hij zet zich in voor de shift van 3D naar 5D waar de mensheid zich in bevindt, en maakt zich sterk voor mens en dier in nood via ANBI stichting Bridgeman Foundation. Robert woont in het mysterieuze Katharenland aan de rand van de Zuid-Franse Pyreneeën. www.robertbridgeman.com

Details

UitgeverLondon Books
Publicatiedatum 16 september 2021
ISBN 9789493191754
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 53m 26s
Bestandsgrootte 467 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is auteur, spreker en oprichter van Bridgeman, een organisatie die wereldwijd optimalisatie- en bewustwordingstrainingen geeft aan particulieren, aan topsporters en binnen organisaties. Robert geeft training binnen organisaties als KLM, SAP en overheidsinstellingen. Hij leefde twee jaar in Azië waar hij studeerde in meditatiecentra. In Amerika werd hij door Stanford wetenschappers ingewijd in de hersenen.

Robert beklom samen met Iceman Wim Hof de Kilimanjaro in 48 uur en slechts gekleed in korte broek om de kracht van ademhaling en mindset aan te tonen. Hij combineert eeuwenoude ademmethoden met actueel hersenonderzoek en moderne inzichten.

Toon aanbod