Als elke stem telt
Als elke stem telt

Als elke stem telt

In 'Als elke stem telt' laten de auteurs je zien hoe je met oog voor de menselijke maat effectief en plezierig kunt samenwerken.

€ 13,99

Beschrijving

Hoe werken we samen op een manier die goed is voor álle betrokkenen? Voorbij polderen, meeste stemmen gelden of macht-over. En vooral voorbij wantrouwen en een cultuur waarin systemen belangrijker zijn geworden dan mensen. Hoe zou het zijn als elke stem in jouw team wordt gehoord? In dit boek laten de auteurs je zien hoe je met oog voor de menselijke maat effectief en plezierig kunt samenwerken. In drie delen: Hart, Hoofd en Handen, lees je hoe je:
- gedoe in samenwerking duurzaam kunt veranderen;
- psychologische veiligheid in je team of organisatie creëert;
- met een praktische en bewezen aanpak direct zelf aan de slag kunt om alle stemmen te laten tellen. Over de auteurs: Karien Dommerholt, Adrian Roest en Robert Tannemaat vormen samen organisatieadviesbureau SamenWerkt.nu. Door de mix van ieders achtergrond en kwaliteiten vormen ze samen een uniek team dat de harde en zachte kant in organisaties bij elkaar brengt. Vanuit hun specialisatie in verbindende communicatie en besluitvorming met consent, adviseren en trainen ze leidinggevenden, teams en organisaties.

Details

Imprint

S2 Uitgevers

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

18 juli 2023

ISBN

9789493282308

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 49 min

Bestandsgrootte

479 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags