Onverbloemd
Onverbloemd

Onverbloemd

Schaamteloos eerlijk over intimiteit en seksualiteit

In Onverbloemd neemt Annet Beskers je mee op haar persoonlijke ontdekkingsreis. Vanuit de diepste krochten van haar ziel laat ze je zien wat intimiteit en seksualiteit wezenlijk zijn: het leven zelf.

Auteur

Annet Beskers

Spreker

Annet Beskers

Speelduur

5 uur 58 min

€ 22,00

Beschrijving

In 'Onverbloemd' neemt Annet Beskers je mee op haar persoonlijke ontdekkingsreis. Vanuit de diepste krochten van haar ziel laat ze je zien wat intimiteit en seksualiteit wezenlijk zijn: het leven zelf.

Annets spirituele reis zorgde ervoor dat haar hartgebied en spirituele centrum werden geopend. Heel verfijnd kon zij contact leggen met het gebied boven haar middenrif. Onbewust had ze die energie alleen nog niet gegrond in haar bekkengebied. Inmiddels weet ze als geen ander wat daarvoor nodig is en wenst ze dat alle vrouwen weer in verbinding komen te staan met hun seksuele levensenergie. Dat over de kracht die uitgaat van seksuele energie niet langer als 'een geheim' wordt gesproken. Dat het in verbinding staan met je innerlijke levensstroom de norm is.

Het is tijd, prachtige vrouwen, om op te staan. Om jouw waarheid te spreken. Om te luisteren naar jouw diepst gekoesterde wensen en behoeften. Durf jij schaamteloos eerlijk te zijn op alle vlakken in je leven zodat je onverbloemd je ware zelf kunt zijn?

Annet Beskers (1987) is werkzaam als auteur, spreekster en documentairefilmmaker. Ze geeft trainingen en lezingen om mannen en vrouwen te bekrachtigen om vanuit schaamteloze eerlijkheid hun leven tot bloei te laten komen.

Details

Imprint

Paris Books

Uitgever

London Books

Publicatiedatum

14 februari 2024

ISBN

9789493345577

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 58 min

Bestandsgrootte

505 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags