Cadeaukaarten

We accepteren de Boekenbon, BoekCadeau, VVV Giftcard, Webshop Giftcard, YourGift Card en Nationale EntertainmentCard. Al deze cadeaukaarten kun je gebruiken bij het afrekenen in onze webwinkel. Vaak is ook een deelbetaling mogelijk, waarbij je een deel van de aankoop afrekent met een cadeaukaart en de rest met een andere betaalmethode, zoals iDeal. Sommige kaarten kun je online bestellen bij de betreffende organisatie, soms zelfs met een opdruk naar keuze. De meeste kaarten zijn ook te koop in winkels door heel Nederland.

Update 26-8-2020: Door nieuwe regelgeving kun je maximaal 50 euro per keer afrekenen met cadeaubonnen van derden. Een eventueel resterend bedrag kun je wel bijbetalen met bijvoorbeeld iDeal.

Boekenbon

Boekenbon

De Boekenbon is een aantrekkelijk cadeau om te krijgen en om te geven. Je geeft of krijgt immers de vrijheid van kiezen. Een boek dat zelf uitgekozen mag worden, staat hoog op veel verlanglijstjes. En je kunt er digitale luisterboeken mee kopen bij Luisterrijk!

Je koopt de Boekenbon-cadeaukaart in een van de honderden boekwinkels of online op www.boekenbon.nl. Bestel je online dan kun je de Boekenbon op laten sturen naar jezelf of de ontvanger. Je kunt er zelfs een persoonlijke wenskaart bijdoen!

Wil je meer besteden dan op de kaart staat? Betaal dan het restbedrag bij met een ander betaalmiddel (iDeal, creditcard, etc.). Besteed je minder dan op de kaart staat? Dan blijft de rest van het saldo beschikbaar voor een volgende keer winkelen. Bij ons of bij een van de andere (web)winkels die de Boekenbon accepteren. Het saldo op de kaart blijft drie jaar geldig.

Geef een meesterwerk cadeau!

Meer info vind je op www.boekenbon.nl.

Boekcadeau

BoekCadeau cadeaukaart

BoekCadeau is het ideale cadeau voor de echte boekenwurm. Gebruik BoekCadeau voor boeken, e-books, luisterboeken of tijdschriften. Shop online vanuit huis of bezoek een boekhandel in de buurt.

Met BoekCadeau heb je flexibiliteit en vrijheid in het kiezen van een passend boek. BoekCadeau is verkrijgbaar en te besteden op honderden locaties door heel Nederland, waaronder bij Luisterrijk.

Op zoek naar een manier om iemand te bedanken of een gelukkige verjaardag of beterschap te wensen? BoekCadeau zorgt voor oneindig veel lees- en luisterplezier. Lang leve lezen!

Het leukste leescadeau van Nederland!

Meer info staat op www.boekencadeau.nl.

VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen. Je kunt de kaart gebruiken bij de leukste online webshops, dus ook bij Luisterrijk. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de 5,- en 250,-. Om het cadeau een extra leuk tintje te geven kun je kiezen uit verschillende thema-verpakkingen zoals kerst, sinterklaas en verjaardag.

VVV Giftcard is verkrijgbaar als cadeaukaart of kan als code per e-mail verstuurd worden. Handig voor als je iemand vandaag nog een cadeau wilt geven!

De nr. 1 online cadeaukaart van Nederland!

Meer info en een saldo-check vind je op www.vvvcadeaukaarten.nl/vvv-cadeaukaart.

Webshop giftcard

Webshop Giftcard

Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. De Webshop Giftcard is een echte kaart, gemaakt van kunststof en heeft het formaat van een pinpas. Hij is kleurrijk, trendy verpakt en voorzien van een persoonlijke code waarmee de ontvanger kan gaan shoppen.

Wil je iemand anders een plezier doen met een Webshop Giftcard? Dat kan op drie manieren:

  • Zelf kopen in honderden winkels (in heel Nederland).
  • Online bestellen en op laten sturen voor een bedrag naar keuze.
  • Online bestellen en als digitale ecard mailen voor een bedrag naar keuze.

Besteed je minder dan op de kaart staat? Dan blijft de rest van het saldo beschikbaar voor een volgende keer winkelen. Bij ons of bij een van de andere webshops die de Webshop Giftcard accepteren. Het saldo op de kaart blijft een jaar geldig.

Je kunt de Webshop Giftcard niet alleen besteden bij Luisterrijk, maar ook bij honderden andere webwinkels. Daarom is de Webshop Giftcard het ideale cadeau!

Relaxed shoppen vanuit je luie stoel met Webshop Giftcard!

Meer info vind je op www.webshopgiftcard.nl.

Yourgift card

YourGift Card

Met de YourGift Card kun je terecht bij meer dan 6.000 restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën en online shops.

Maak je cadeau echt bijzonder door de giftcard te personaliseren met een eigen foto en persoonlijke tekst. Heb je even geen tijd om de deur uit te gaan? Ook dat is geen probleem: bestel direct een digitale YourGift Card en ontvang binnen 3 seconden een giftcard met bijpassende envelop in je e-mailbox! Alle YourGift giftcards zijn in delen besteedbaar en op te waarderen vanaf 10,-. Daarnaast heeft YourGift een 100% saldogarantie door het EGI waarborg. Dit waarborg zorgt ervoor dat je altijd, waar en wanneer je maar wilt, de giftcard kunt verzilveren bij de aangesloten winkels. Dat is YourGift!

De cadeaukaart die je nooit meer vergeet!

Meer info en een saldo-check vind je op www.yourgift.nl.

Nationale EntertainmentCard

Nationale Entertainment Card

Met de Nationale EntertainmentCard kun je dvd's, cd's, games en natuurlijk ook digitale luisterboeken kopen. De handige digitale kaart op pinpasformaat - verkrijgbaar bij ruim 2.800 entertainmentwinkels, warenhuizen, tabak/gemakswinkels, supermarkten, giftcard websites en via www.nationale-entertainmentcard.nl - biedt veel extra mogelijkheden. Zo heeft de cadeaukaart, die onbeperkt geldig is, een startwaarde van 5 tot 150 euro, is het bedrag in delen te besteden en kun je er ook online mee betalen bij verschillende webwinkels.

Je kunt kiezen uit verschillende standaard designs (en rond de feestdagen voor een sinterklaas- en kerstdesign), maar je kunt ook een card met je eigen foto laten maken. Altijd krijg je er een luxe bijpassende cadeauverpakking bij met ruimte voor een persoonlijke tekst.

Het leukste cadeau van Nederland!

Meer info en een saldo-check vind je op www.nationale-entertainmentcard.nl.