Welkom, klanten van luisterboeken.nl!

Op 1 juni 2020 is Luisterboeken.nl gestopt met de verkoop van luisterboeken. Klanten kunnen vanaf nu terecht bij Luisterrijk voor het downloaden van luisterboeken. Oude downloads blijven gewoon beschikbaar. Op deze pagina informeren we je over de wijzigingen.

luisterboeken.nl

Waarom deze verandering?

Sinds 2015 is Luisterboeken.nl eigendom van Luisterrijk, de grootste downloadshop voor mp3-luisterboeken in de Benelux. Met een klein team werkten we aan zowel Luisterrijk, 123luisterboek.nl, als Luisterboeken.nl. Om klanten optimaal te kunnen bedienen kiezen we ervoor slechts één website in de lucht te houden. Zo kunnen we ons beter focussen op aanbod, klantenservice en marketing van Luisterrijk.

Wat is er veranderd?

Luisterboeken.nl verwijst nu naar Luisterrijk. Het aanschaffen en downloaden van luisterboeken gaat voortaan via Luisterrijk. Luisterrijk heeft een groter aanbod, een eigen app én levert mp3's.

Wat gebeurt er met mijn oude aankopen?

Klanten van Luisterboeken.nl kregen de downloadlinks per mail toegestuurd. Die kan je blijven gebruiken. Mocht een downloadlink verlopen zijn, stuur dan een mail aan klantenservice@luisterrijk.nl. Wij zorgen dat de downloadlinks weer worden geactiveerd.

Kan ik oude aankopen bij luisterboeken.nl nu downloaden door in te loggen op Mijn Luisterrijk?

Nee, we voegen oude aankopen niet toe aan het Luisterrijk-account op deze site. Klanten van Luisterboeken.nl ontvingen altijd per mail de downloadlinks. Deze links kan je blijven gebruiken. Als je de links voor een aankoop nog eens wil ontvangen, sturen we die nogmaals toe per mail. Stuur dan een mail naar klantenservice@luisterrijk.nl.

Kan ik de app van luisterboeken.nl blijven gebruiken?

Er komen geen updates voor de app en hij is niet meer verkrijgbaar via de iOS App Store en Google Play Store. In plaats daarvan kan je de Luisterrijk-app gebruiken. Klanten van Luisterboeken.nl hebben anderhalf jaar de tijd gekregen om hun oude aankopen over te zetten naar de app van Luisterrijk. Hierover zijn meerdere mails verzonden. Inmiddels is het overzetten niet meer mogelijk. Je kan nog wel de mp3's downloaden via de per mail toegezonden downloadlinks (zie vorige vraag).