Rosalinda Weel

Foto Rosalinda Weel

Rosalinda Weel, dromer én doener, is moeder van drie opgroeiende kinderen. Na jarenlang zelf trainingen en opleidingen (Deepak Chopra Amerika) te hebben gevolgd, runt ze nu haar eigen Droomstudio waar ze lessen en trainingen geeft op het gebied van yoga, meditatie en ayurveda voor groot en klein.

Ze heeft zich inmiddels ook ontwikkeld tot opleider (Kindermeditatiedocent & Yoga4teens) en intuïtief coach. Rosalinda is naast leraar ook auteur van diverse boeken, cd’s en methodes: Droomwolken, Droomsterren, Droomavonturen, Yoga4teens, Klas in Balans en Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox. Boeken en cd’s waarbij kinderen en tieners heerlijk kunnen ontspannen, magie beleven, innerlijke rust vinden en dromen vanuit hun hart.

Voor volwassenen schreef ze de bestseller Gelukkig zijn moet je durven en maakte ze de geluksbox met 52 inspirerende kaarten en begeleidend boekje. Haar meest recente uitgave is Het antwoord is liefde. Het doen van dit werk, is voor haar een droom die uitkomt. Als kind droomde ze er al van om schrijver en leraar te worden. Tijdens haar eigen spirituele ontwikkeling herontdekte ze deze passie weer en vond zo ook de tools om de droom te manifesteren. Met als belangrijkste inspiratiebron en boodschap de kracht van liefde en innerlijke rust, stilte en ontspanning.