Luistervoorbeeld

Gelukkig zijn moet je durven

Praktische sleutels om te leven vanuit je hart
Auteur Rosalinda Weel
Spreker Julika Marijn
Speelduur 3u 29m 40s
€ 12,99

Beschrijving

Coach Rosalinda Weel geeft in 'Gelukkig zijn moet je durven' praktische en inspirerende oefeningen voor het verwerven van innerlijk geluk. Als meditatie- en yogadocente heeft ze veel mensen geholpen om uit het dal te klimmen, in hun kracht te komen staan en belangrijke keuzes te maken om gelukkig te zijn. Ze schreef dit boek om de lezer te helpen hetzelfde te doen. Het ware gelukkig zijn, is te vinden door te luisteren naar de diepere verlangens die leven in het hart - en door het leven in eigen hand te nemen.

Details

ImprintAltamira
UitgeverGottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 20 december 2017
ISBN 9789401303682
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 29m 40s
Bestandsgrootte 288 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rosalinda Weel

Rosalinda Weel, dromer én doener, is moeder van drie opgroeiende kinderen. Na jarenlang zelf trainingen en opleidingen (Deepak Chopra Amerika) te hebben gevolgd, runt ze nu haar eigen Droomstudio waar ze lessen en trainingen geeft op het gebied van yoga, meditatie en ayurveda voor groot en klein.

Ze heeft zich inmiddels ook ontwikkeld tot opleider (Kindermeditatiedocent & Yoga4teens) en intuïtief coach. Rosalinda is naast leraar ook auteur van diverse boeken, cd’s en methodes: Droomwolken, Droomsterren, Droomavonturen, Yoga4teens, Klas in Balans en Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox. Boeken en cd’s waarbij kinderen en tieners heerlijk kunnen ontspannen, magie beleven, innerlijke rust vinden en dromen vanuit hun hart.

Voor volwassenen schreef ze de bestseller Gelukkig zijn moet je durven en maakte ze de geluksbox met 52 inspirerende kaarten en begeleidend boekje. Haar meest recente uitgave is Het antwoord is liefde. Het doen van dit werk, is voor haar een droom die uitkomt. Als kind droomde ze er al van om schrijver en leraar te worden. Tijdens haar eigen spirituele ontwikkeling herontdekte ze deze passie weer en vond zo ook de tools om de droom te manifesteren. Met als belangrijkste inspiratiebron en boodschap de kracht van liefde en innerlijke rust, stilte en ontspanning.

Toon aanbod