Luistervoorbeeld

Hoe word je een succesvol schrijver?

Auteur Raffaella Romagnolo
Spreker Julika Marijn
VertalerHilda Schraa
Speelduur 58m
€ 3,99

Beschrijving

In dit boek vertelt Raffaella Romagnolo over beroemde auteurs en hun recept voor succes. Wat maakt dat ze opvallen? Zo is er het verhaal van Gabriel García Márquez, die met zijn gezin onderweg is naar de kust, tot hij plotseling de Opel omkeert en terug naar huis gaat, om zich vervolgens in huis op te sluiten en Honderd jaar eenzaamheid te schrijven. Of Stephen King, die op veertienjarige leeftijd zijn eerste verhaal zelf drukt, er nietjes in doet en het verkoopt aan leeftijdsgenoten, met groot succes, tot hij totaal ontmoedigd wordt door een lerares. En Charlotte Brontë, die een paar van haar gedichten opstuurt naar een gelauwerd mannelijk dichter voor zijn oordeel. Zijn antwoord? Een vrouw zou zich niet met literatuur moeten bezighouden. Gelukkig voor ons deed Brontë dat wel.

Hoe word je een succesvol schrijver? is een onderhoudend boek dat de sleutel tot het schrijven onthult: wat je nodig hebt is moed, doorzettingsvermogen en boven alles: plezier.

Details

ImprintSignatuur
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 25 november 2021
ISBN 9789046176320
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 58m
Bestandsgrootte 80 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Raffaella Romagnolo

Raffaella Romagnolo (1971) is lerares geschiedenis en Italiaans. Haar boek La figlia sbagliata werd genomineerd voor de Premio Strega 2016. Van haar nieuwste roman, Een verloren vriendin, zijn de vertaalrechten aan meerdere landen verkocht. Romagnolo woont in Piëmont, Italië.

Toon aanbod