Happy Life 365
Happy Life 365

Happy Life 365

De no-nonsense denkwijze voor een leuker leven.

Kelly's boek leert je wat vaker lak te hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee zeggen tegen de dingen waar je een hekel aan hebt en je niet perfect bent of hoeft te zin.

Auteur

Kelly Weekers

Spreker

Julika Marijn

Speelduur

3 uur 20 min

€ 12,99

Beschrijving

Kelly's boek leert je wat vaker lak te hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee zeggen tegen de dingen waar je een hekel aan hebt en je niet perfect bent of hoeft te zin. Door iedereen leuk gevonden worden? Kan niet. Perfect zijn? Onmogelijke opgave. De volledige controle over je leven hebben? Vergeet het maar. In Happy Life laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijks geluksgevoel. Aan de hand van thema's als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert door los te laten waar je geen controle over hebt, en de regie te pakken waar het kan. Haar denkwijze leert je wat vaker lak te hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee zeggen tegen de dingen waar je een hekel aan hebt, te accepteren dat falen bij het leven hoort en je niet perfect bent of hoeft te zin. Het laat je stoppen met zeuren over wat je niet hebt. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplan en trips & tricks voor een leuker leven! 'Wat een heerlijke pagetuner! Je voelt je per regel en bladzijde méer positief en méer optimistisch, zeker ook omdat wat je leest in hele begrijpelijke voorbeelden is weergegeven. En de tips zijn haalbaar voor iedereen!

Details

Imprint

Moonshot Publishing

Uitgever

Moonshot Publishing

Publicatiedatum

15 april 2024

ISBN

9789083341705

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 20 min

Bestandsgrootte

183 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Kelly Weekers (1989) is psycholoog en schrijfster. Ze verkocht meer dan 350.000 boeken en inspireert via haar Happy Life Hacks App en social media dagelijks honderdduizenden mensen op het gebied van mentale gezondheid, geluk en authenticiteit.

Meer auteur Kelly Weekers Bekijk alles

Engels Choosing me

Choosing me

Kelly Weekers

€ 11,99
De kracht van keuze

De kracht van keuze

Kelly Weekers

€ 11,99
Engels The Power of Choice

The Power of Choice

Kelly Weekers

€ 11,99

Meer spreker Julika Marijn Bekijk alles

Gesprekken over de liefde
€ 14,99
Happi.kids

Happi.kids

Happinez

€ 15,99
Hoe word je een succesvol schrijver?
€ 3,99
Rendez-vous

Rendez-vous

Esther Verhoef

€ 12,99