Luistervoorbeeld

Welkom in mijn ziel - complete trilogie

SerieWelkom in mijn ziel
Auteur Rebecca Raadsen
Voorlezer Rebecca Raadsen
Speelduur 30u 19m 23s
€ 37,00

Beschrijving

De trilogie Welkom in mijn ziel neemt je mee naar de wereld van Tegenstanders, Godenzonen en Zielespinsels, maar pas op: Als Takuri je verslindt kom je in de enorme, griezelige wereld van zijn ziel.

Deel 1: Tegenstanders
Er waren eens een weduwnaar en drie zoons, de krijgers Bryant, Erric en Symon. Hun jongere zus Gaisha wil zich bewijzen en krijgt die kans als keizer Takuri de broers wil offeren aan de verslindende Zielmeester die schijnbaar nog geboren moet worden. Dat hij het zelf is, beseft hij pas als Gaisha voor hem staat. Ze vecht voor haar broers, haar meisje en de hele wereld, maar wie zal ons beschermen als zij in hem verdwijnt?

Deel 2: Godenzonen
Sheena, Amon en Senji zijn in deze wereld grootgebracht, maar geboren in zijn ziel. Gelukkig weten ze hier niets meer van. Of toch, onbewust? Amon en Sheena zijn een tweeling, maar ook elkaars absolute tegenpool. Dat kan nog leuk worden gezien ze samen moeten reizen om erachter te komen wie hen in het verre westen achterliet. In dat oosten waarnaar zij op weg zijn, zit een jongeling stil in de schaduw. Senji reist alleen naar zijn verleden en fantaseert over Takuri.

Deel 3: Zielespinsels
De Zielmeester heeft geen idee waar hij is. Eén of andere betonnen wereld vol machines, maar er is tenminste goed te eten; Sai wordt aan hem geofferd, zijn beste vriend Kutang vlucht voor hem weg en kunstenaars nemen een duik in de inspiratiebron, die rechtstreeks naar zijn ziel voert. En dan is er nog het boek dat de lezer verslindt. Takuri zucht diep en draait zich nog eens om. Dan ziet hij Mahin. De guru.

Details

UitgeverRebex Luisterfilms
Publicatiedatum 27 juni 2019
ISBN 8719244140947
Taal Nederlands
Speelduur 30u 19m 23s
Bestandsgrootte 1900 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Rebecca Raadsen

Rebecca Raadsen houdt van kunst. Vroeger, toen ze nog slechtziend was, hield ze van tekenen en schilderen. Muziek, geluid, schrijven en voorlezen namen een tweede plaats in. Toen ze blind werd op 19-jarige leeftijd, moest ze die tweede plaats naar de eerste schuiven, en dus zijn dit nu haar ‘primaire passies’.

"Ik hou van kunst, en ik vind het heerlijk als ook andere mensen ervan kunnen genieten. Blinden en zienden, slechtzienden en dyslectici: verenigt u en komt dat horen!"

Toon aanbod