Luistervoorbeeld

De Grote Vriendelijke Podcast - Jacques Vriens

Aflevering 1
SerieDe Grote Vriendelijke Podcast deel 1
Auteur De Grote Vriendelijke Podcast
Spreker Jaap Friso, Bas Maliepaard, Jacques Vriens
Speelduur 1u 0m 43s
€ 0,00

Beschrijving

De eerste aflevering van De Grote Vriendelijke Podcast! In kinderboekwinkel Kiekeboek in Haarlem interviewen kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) kinderboekenschrijver Jacques Vriens over zijn boek 'Code Kattenkruid'.

Bas en Jaap bespreken de volgende boeken: 'Vijf kinderen en Het' van E. Nesbit (Karmijn, 9+, vertaling: Hannie Tijman), 'Nevermoor - Morrigan Crow en het Wondergenootschap' van Jessica Townsend (Luitingh-Sijthoff, 11+, vertaling: Sabine Mutsaers) en 'Jij begint' van Kees Spiering (Luitingh-Sijthoff, 12+, tekeningen: Alette Straathof).

Details

UitgeverDe Grote Vriendelijke Podcast
Publicatiedatum 5 september 2018
ISBN 8719244140978
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 0m 43s
Bestandsgrootte 56 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

De Grote Vriendelijke Podcast (De GVP) is de eerste Nederlandse podcast over jeugdliteratuur. Het initiatief van kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) werd gelanceerd in september 2018. Doel van de onafhankelijke podcast is ouders, leerkrachten, mensen uit het boekenvak en andere kinderboekenliefhebbers maandelijks te informeren over en te enthousiasmeren voor de jeugdliteratuur. Jaap en Bas bespreken in elke uitzending een aantal recente boeken of opvallende zaken uit de wereld van het kinderboek en interviewen aansluitend een schrijver, illustrator, vertaler, uitgever of een ander boekenmens.

Toon aanbod