Luistervoorbeeld

Kyupido

Een strijd tegen de liefde
Auteur Rebecca Raadsen
Voorlezer Rebecca Raadsen
Speelduur 2u 0m 56s
€ 7,00

Beschrijving

Tegenwoordig zijn er nog maar weinig tieners, laat staan volwassenen, die zich verbinden met de Goden. Niet zo gek, als je bedenkt hoe angstaanjagend Cupido eruit ziet als hij vanaf het dak of vanuit de schaduw op je staat te schieten. Gelukkig zijn het maar vijf tieners en één man die het gevaar zien aankomen en naar hem op zoek gaan. De vraag is alleen, is de liefde echt zo gevaarlijk, met al zijn kleuren en gezichten?

Kyupido kenmerkt zich door een jeugdig en speels karakter. Net als Cupido zelf, ook wel Eros en Amor genoemd, blijft hij altijd jong en nieuwsgierig; naar Japan en Griekenland, mensen en goden, aarde en utopia. Ga je mee op kamp?

Details

UitgeverRebex Luisterfilms
Publicatiedatum 20 mei 2020
ISBN 8719244142408
Taal Nederlands
Speelduur 2u 0m 56s
Bestandsgrootte 276 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Rebecca Raadsen

Rebecca Raadsen houdt van kunst. Vroeger, toen ze nog slechtziend was, hield ze van tekenen en schilderen. Muziek, geluid, schrijven en voorlezen namen een tweede plaats in. Toen ze blind werd op 19-jarige leeftijd, moest ze die tweede plaats naar de eerste schuiven, en dus zijn dit nu haar ‘primaire passies’.

"Ik hou van kunst, en ik vind het heerlijk als ook andere mensen ervan kunnen genieten. Blinden en zienden, slechtzienden en dyslectici: verenigt u en komt dat horen!"

Toon aanbod