Luistervoorbeeld

Sensuele nachten 2: Josefin

erotisch verhaal
SerieSensuele nachten deel 2
Auteur Sofia Fritzson
Voorlezer Sylvia Christel
Speelduur 27m 51s
€ 0,99

Beschrijving

"Ze kreunt zachtjes in haar slaap en draait zich om. Bij het zien van al die ontblote huid begint zijn hart sneller te kloppen en moet hij het kruis van zijn broek rechttrekken. Hij wil zo veel met haar doen - en hij heeft de hele nacht de tijd. Er verschijnt een tevreden glimlach op zijn gezicht. Precies op dat moment slaat ze haar blauwe ogen op en kijkt ze hem aan. Ze opent haar mond om te gillen, maar hij smoort haar kreet met zijn gehandschoende hand."

Wat als je middenin de nacht wordt gewekt door een in het zwart gehulde man die je laat tintelen van genot? Josefin heeft tijdens haar eigen vrijgezellenfeestje haar heetste fantasie prijsgegeven aan haar zussen. Op de avond van het vrijgezellenfeestje van haar verloofde lijkt haar fantasie werkelijkheid te worden.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 10 augustus 2019
ISBN 9788726130836
Taal Nederlands
Speelduur 27m 51s
Bestandsgrootte 23 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Sofia Fritzson

Sofia Fritzson (1984) is een Zweedse romanschrijver. Ze won diverse schrijfwedstrijden en volgde een schrijfcursus in romantiek bij Simona Ahrnstedt. De cursus inspireerde haar tot zeven erotische korte verhalen. Verder schreef ze een romantische fantasy-serie. In 2016 verscheen haar eerste roman bij Harlequin. Ze woont in Örby, drie kilometer buiten Borås, met haar man en drie kinderen. Ze houdt van nagellak, katten en een happy end.

Toon aanbod