Luistervoorbeeld

Gloeiendhete blikken 1: Jonna

Erotisch verhaal
Auteur Sofia Fritzson
Voorlezer Sylvia Christel
Speelduur 33m 47s
€ 0,99

Beschrijving

"Haar adem stokt in haar keel en ze krijgt geen antwoord over haar lippen. Hoewel zijn vingertoppen ruw zijn van jarenlang werken met hout en gereedschap glijden ze zacht en vederlicht over haar huid. Ze wil een luchtige opmerking maken om de spanning tussen hen te verdrijven, maar als Alex breed glimlacht en haar aankijkt, kan ze geen woord meer uitbrengen."

Jonna is een jonge moeder van twee pubers. In het tuincentrum verkoopt ze regelmatig bloemen aan haar buurman Alex, in de veronderstelling dat hij zijn vriendin daarmee verwent. Niets blijkt echter minder waar; wanneer Alex haar vraagt om bij hem langs te komen komt ze voor grote verrassingen te staan.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 26 juni 2019
ISBN 9788726130881
Taal Nederlands
Speelduur 33m 47s
Bestandsgrootte 28 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Sofia Fritzson

Sofia Fritzson (1984) is een Zweedse romanschrijver. Ze won diverse schrijfwedstrijden en volgde een schrijfcursus in romantiek bij Simona Ahrnstedt. De cursus inspireerde haar tot zeven erotische korte verhalen. Verder schreef ze een romantische fantasy-serie. In 2016 verscheen haar eerste roman bij Harlequin. Ze woont in Örby, drie kilometer buiten Borås, met haar man en drie kinderen. Ze houdt van nagellak, katten en een happy end.

Toon aanbod