Luistervoorbeeld

Huwelijksjaren

SerieJulie-serie
Auteur Anne Karin Elstad
Voorlezer Marjolein Algera
Speelduur 12u 47m 9s
€ 7,99

Beschrijving

De pasgetrouwde Julie en Jørgen trekken met hun twee zonen in bij de ouders van Jørgen. Daar heeft het stel het zwaar. Jørgens ouders behandelen het jonge echtpaar als slaven. Daarbij komt dat Jørgens grootste wens om de boerderij van zijn ouders over te nemen felle protest van zijn vader oplevert. Dit veroorzaakt een gespannen sfeer, die snel zijn weerslag krijgt op het paar. Het huwelijk raakt in een diepe crisis en Julie besluit met de kinderen terug te keren naar haar ouders, ondanks de smeekbeden van Jørgen...

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 5 juli 2019
ISBN 9788726203813
Taal Nederlands
Speelduur 12u 47m 9s
Bestandsgrootte 527 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Anne Karin Elstad
Anne Karin Elstad

Anne Karin Elstad (1938-2012) was een Noorse schrijfster. Ze werd geboren als Anne Karin Hestnes. Elstad was de naam van haar eerste echtgenoot.

Elstad volgde tussen 1959 en 1963 een lerarenopleiding en oefende dat beroep uit tot 1978. In dat jaar besloot ze fulltime auteur te worden. Ze debuteerde met het boek Folket på Innhaug, het eerste boek uit een serie over mensen die in Innhaug leven. Met haar serie over Julie werd ze het meest bekend.

Tot aan haar overlijden op 4 april 2012 werkte ze aan haar 14e boek. Het is niet bekend of het boek gepubliceerd gaat worden (bron: Wikipedia, licensie: CC-BY-SA).

Toon aanbod