Luistervoorbeeld

Stilte op de set. Camera loopt – en seks! - erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur B. J. Hermansson
Spreker Ginger Volpe
VertalerS.v.i.n
Speelduur 27m 6s
€ 2,99

Beschrijving

Malin heeft de hoofdrol in een aankomende blockbuster. Haar mannelijke tegenspeler is de beroemde en ongelofelijk sexy acteur Martin. Wanneer ze op het punt staat een seksscène op te nemen, komt ze in een bijzondere situatie terecht. Ze wil een goede indruk op de regisseur maken, maar tegelijkertijd realiseert ze zich dat ze nu stiekem Martin kan verleiden. Recht voor de ogen van de filmcrew.

"Stilte op de set. Camera loopt – en seks!" is een erotisch kortverhaal over succesvol worden, het liefste met lust en smachtend verlangen.B.J. Hermansson heeft een unieke stijl en schrijft verhalen die tegelijkertijd vol vaart en poëzie zitten, maar die de lezer ook uitdagen om vraagtekens te plaatsen bij onze traditionele denkbeelden, vooral als het gaat om normen en seksualiteit.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 14 april 2021
ISBN 9788726302516
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 27m 6s
Bestandsgrootte 19 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

B.J. Hermansson heeft een unieke stijl en schrijft verhalen die tegelijkertijd vol vaart en poëzie zitten, maar die de lezer ook uitdagen om vraagtekens te plaatsen bij onze traditionele denkbeelden, vooral als het gaat om normen en seksualiteit.

Toon aanbod