Luistervoorbeeld

Plezierritje - erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur Julie Jones
Spreker Louis Donkers
VertalerJardeen Kingma
Speelduur 16m 3s
€ 2,99

Beschrijving

"Haar hand streelde zijn dij, telkens een paar centimeter op en neer, maar er was geen twijfel mogelijk. C streelde zijn dij. En het beviel hem."

Rockster Paul McKenzie houdt zich sinds kort aan een nieuwe regel. Trouw blijven aan zijn vrouw. En tot nu toe gaat dat best wel prima. Totdat hij zijn meest toegewijde fan, Candice, alleen en in tranen tegekomt op een tankstation in een of andere uithoek. Hij kan haar toch niet zo achterlaten? Niet terwijl ze hem zo hulpeloos aankijkt met die grote blauwe ogen. Precies wetende waar hij mee bezig is, biedt hij aan haar naar Londen te brengen. Want wat is het ergste wat er kan gebeuren in een auto die over de M20 sjeest? Hij maakt hier de juiste beslissing, toch?
In dit erotische verhaal vindt je alle spanning en sensatie die hoort bij een verboden verhouding.Julie Jones is een anonieme schrijver van erotische verhalen. Ze schrijft met een feministisch perspectief en voelt maatschappelijke normen aan de tand. Achter het pseudoniem schuilt een vrouw met een achtergrond in vele verschillende vakgebieden. Ze wordt geïnspireerd door sociale media en gesprekken met mensen die ze kent. Haar schrijfcarrière begon met een blog waarvoor ze erotische fanfiction over boybands schreef. Sommige van deze verhalen worden nu gepubliceerd. De namen zijn veranderd maar de verhalen zijn net zo sexy.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 juli 2020
ISBN 9788726406313
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16m 3s
Bestandsgrootte 11 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.