Luistervoorbeeld

De nieuwe keukenmeid van de dominee - erotisch verhaal

Auteur Britta Bocker
Voorlezer Relinde de Graaff
Speelduur 25m 43s
€ 2,99

Beschrijving

"Hij zag hoe haar blouse om haar heerlijke borsten spande, borsten die hij zojuist nog in vrijheid had zien schommelen. De dominee had bijna haar hele lichaam door haar tot op de draad versleten, haast doorschijnend nachthemd heen gezien. Het was alsof ze naakt voor hem stond. Prachtig en zinnenprikkelend, maar toch zo onbereikbaar."
Dominee Änglund en zijn vrouw zijn al vele jaren samen. Maar het leven heeft zijn vrouw koud, hard en bitter gemaakt, net als hun omgang met elkaar. Op een dag komt een nieuwe meid, Britta, in dienst van het echtpaar. Ze is jong, welgeschapen en mooi. Iedereen die in de domineeswoning komt, raakt onmiddellijk in de ban van haar vriendelijke en sensuele aanwezigheid. De dominee wordt al snel verteerd door verlangen naar haar onbereikbare lichaam. Wanneer de domineesvrouw door een ongeluk sterft, vallen alle belemmeringen weg en verenigen de dominee en Britta zich in een plezier waaraan geen einde lijkt te komen.
De nieuwe keukenmeid van de dominee is een erotische novelle in een historische setting over een man die een tweede kans op liefde en hartstocht in zijn leven krijgt en deze kans met beide handen aangrijpt.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 28 mei 2020
ISBN 9788726414301
Taal Nederlands
Speelduur 25m 43s
Bestandsgrootte 18 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Britta Bocker