Luistervoorbeeld

Twaalf trucs

Auteur Jeffrey Archer
Spreker Ronald Top, Karin Douma
VertalerMariët Herlé
Speelduur 9u 55m
€ 7,99

Beschrijving

Een gevangene weet zeker dat het slachtoffer dat hij vermoord zou hebben echt nog leeft... Een vrouwelijke bestuurder die meedogenloos wordt achtervolgd door een dreigend figuur in een andere auto... Een jonge kunstenares maakt de grootste tegenslag in haar carrière mee... Een rusteloze schoonheid organiseert het perfecte verjaardagsfeestje... Een Irakees die ontsnapt is aan de dodenlijst van Saddam Hoessein komt onvrijwillig terug in zijn vaderland... Hoe zullen ze reageren? Wat zou jij doen?

'Twaalf trucs' is de derde bundel korte verhalen van meesterverteller Jeffrey Archer. Slim geconstrueerd met mooi getekende personages verrast elk van de twaalf verhalen met een geweldige onverwachte wending.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 13 september 2021
ISBN 9788726488067
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 55m
Bestandsgrootte 414 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod