Luistervoorbeeld

Wegen naar roem

Auteur Jeffrey Archer
Voorlezer Frank Rigter
Speelduur 11u 20m 53s
€ 7,99

Beschrijving

Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal, brengt 'Wegen naar roem' een van de meest geheimzinnige historische figuren tot leven. Sommige mensen hebben dromen die zo buitennissig zijn, dat als ze die weten waar te maken ze verzekerd zijn van een plek in de geschiedenis. Mensen als Francis Drake, Robert Scott, Percy Fawcett, Charles Lindbergh, Amy Johnson, Edmund Hillary en Neil Armstrong zijn bijvoorbeeld dat soort mensen.

Maar hoe zit dat als een man zo'n droom heeft, hij die waargemaakt heeft, maar er geen enkel bewijs is dat hij dat gedaan heeft? 'Wegen naar roem' is het verhaal van zo'n man. Maar pas als je op de laatste bladzij bent van dit buitengewone boek kun je beslissen of bergbeklimmer George Mallory aan deze lijst moet worden toegevoegd, want als dat zo is, zou een andere naam geschrapt moeten worden.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 5 november 2020
ISBN 9788726488159
Taal Nederlands
Speelduur 11u 20m 53s
Bestandsgrootte 474 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer
Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod