Luistervoorbeeld

Erecode van een dief

Auteur Jeffrey Archer
Spreker Roel Fooij
Speelduur 14u 9m 39s
€ 7,99

Beschrijving

Voorjaar 1994, Washington D.C. - Terwijl het kabinet van Clinton worstelt met het binnenlands beleid, wordt een sinister complot bedacht duizenden kilometers verderop in Bagdad. Saddam Hoessein bereidt een duivelse wraakactie voor om het Amerikaanse volk te vernederen: het stelen van een historisch document en het vervolgens voor de ogen van de wereld op 4 juli 1994 te vernietigen.

Als het aftellen naar Independence Day begint, staan twee agenten het bijna vlekkeloze plan in de weg: Scott Bradley, een rijzende ster in de CIA die wanhopig zijn patriottisme wil bewijzen, en Hannah Kopec, de verbluffende Mossad-agent die al zoveel heeft verloren dat ze nergens bang voor is en niemand vertrouwt. De meedogenloze strijd van de agenten om de plannen van Hoessein te voorkomen en het land te redden van een vreselijk lot, voert hen over vier continenten en leidt tot een dramatische confrontatie.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het parlement in het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Hij is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Jeffrey is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont in Londen, Cambridge en Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 11 januari 2021
ISBN 9788726488180
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 9m 39s
Bestandsgrootte 588 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod