Luistervoorbeeld

De eerste onder de gelijken

Auteur Jeffrey Archer
Voorlezer Roel Fooij
Speelduur 15u 27m 31s
€ 7,99

Beschrijving

Charles Seymour zal als tweede geboren zoon nooit een graaf zijn zoals zijn vader, maar hij heeft wel de kracht van zijn moeder geërfd - en de wil om zijn lot te realiseren... De vader van Simon Kerslake heeft alles opgeofferd om ervoor te zorgen dat de dromen van zijn zoon uitkomen. Nu is het Simons kans om zijn dromen te verwezenlijken. Ray Gould werd geboren in de buitenwijken, maar groeide op met trots - een kwaliteit die werd geëvenaard door een scherp intellect en het verlangen om het onmogelijke te bereiken... Andrew Fraser werd opgevoed door een voetbalheld die politicus werd. Nu is het zijn beurt voor heldendaden, koste wat het kost.

Van vreemden tot rivalen, vier mannen strijden met elkaar om het premierschap van het Verenigd Koninkrijk. Een strijd van meer dan drie decennia stelt hun eer, loyaliteit en gezinsleven op de proef. Wie van hen is het meest succesvol in de meedogenloze, politieke machtsstrijd?Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het parlement in het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Hij is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Jeffrey is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont in Londen, Cambridge en Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 december 2020
ISBN 9788726488203
Taal Nederlands
Speelduur 15u 27m 31s
Bestandsgrootte 641 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jeffrey Archer
Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod