Luistervoorbeeld

Vertel mij wat!

Auteur Jeffrey Archer
Spreker Roel Fooij
VertalerPieter Janssens
Speelduur 7u 10m 52s
€ 6,99

Beschrijving

'Vertel mij wat!' is de vijfde bundel onweerstaanbare korte verhalen van meesterverteller Jeffrey Archer, met illustraties van de internationaal befaamde kunstenaar Robert Searle, de schepper van Molesworth. Deze twaalf vertellingen zijn geloofwaardig en vernuftig opgezet, met levensechte personages en Jeffrey Archers kenmerkende onverwachte ontknopingen.
We maken kennis met bizarre, onvoorspelbare en kwaadaardige personen, maar ook met aangrijpende en indrukwekkende personages. Als bundel bevestigen ze Jeffrey Archers faam als meesterverteller.
Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 12 april 2021
ISBN 9788726488227
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 10m 52s
Bestandsgrootte 299 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod