Vertel mij wat!
Vertel mij wat!

Vertel mij wat!

'Vertel mij wat!' is de vijfde bundel onweerstaanbare korte verhalen van meesterverteller Jeffrey Archer, met illustraties van de internationaal befaamde kunstenaar Robert Searle, de schepper van...

Auteur

Jeffrey Archer

Spreker

Roel Fooij

Vertaler

Pieter Janssens

Speelduur

7 uur 10 min

€ 6,99

Beschrijving

'Vertel mij wat!' is de vijfde bundel onweerstaanbare korte verhalen van meesterverteller Jeffrey Archer, met illustraties van de internationaal befaamde kunstenaar Robert Searle, de schepper van Molesworth. Deze twaalf vertellingen zijn geloofwaardig en vernuftig opgezet, met levensechte personages en Jeffrey Archers kenmerkende onverwachte ontknopingen.
We maken kennis met bizarre, onvoorspelbare en kwaadaardige personen, maar ook met aangrijpende en indrukwekkende personages. Als bundel bevestigen ze Jeffrey Archers faam als meesterverteller.
Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

12 april 2021

ISBN

9788726488227

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 10 min

Bestandsgrootte

299 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jeffrey Archer Bekijk alles

Een goed bewaard geheim

Een goed bewaard geheim

Jeffrey Archer

€ 14,99
Het einde van een tijdperk
€ 14,99
Als de tijd daar is

Als de tijd daar is

Jeffrey Archer

€ 14,99
Een gewaarschuwd mens

Een gewaarschuwd mens

Jeffrey Archer

€ 14,99

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Nomade

Nomade

Humeyra Cetinel

€ 12,99
1974

1974

Auke Kok

€ 9,99

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99
Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99