Levenslang
Levenslang

Levenslang

Als Danny Cartwright een dag eerder of een dag later Beth Wilson ten huwelijk gevraagd had, zou hij niet gearresteerd zijn en beschuldigd van moord op zijn beste vriend...

Auteur

Jeffrey Archer

Spreker

Wilbert Gieske

Vertaler

Mariët Herlé

Speelduur

15 uur 34 min

€ 7,99

Beschrijving

Als Danny Cartwright een dag eerder of een dag later Beth Wilson ten huwelijk gevraagd had, zou hij niet gearresteerd zijn en beschuldigd van moord op zijn beste vriend.

En als de vier getuigen van de aanklager, een advocaat, een soapster, een aristocraat en de jongste partner van een respectabel bureau zijn, wie zou dan zijn kant van het verhaal nog geloven?

Danny krijgt 22 jaar en gaat naar de Belmarsh gevangenis, de best beveiligde gevangenis van Engeland waar nog nooit iemand uit ontsnapt is. Maar Spencer Craig, Lawrence Davenport, Gerald Payne en Toby Mortimer onderschatten allemaal hoezeer Danny vastbesloten is om wraak te nemen en hoe Beth volhoudt om het recht zijn loop te laten krijgen, waardoor alle vier de hoofdpersonen voor hun leven moeten vrezen.

Zo begint Levenslang, Jeffrey Archer’s krachtigste roman sinds Kane en Abel, met een stel hoofdpersonen die je nog lang bij zullen blijven nadat je het boek uit hebt.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het parlement in het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Hij is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Jeffrey is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont in Londen, Cambridge en Mallorca.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

25 januari 2021

ISBN

9788726488289

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 34 min

Bestandsgrootte

657 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jeffrey Archer Bekijk alles

Van vader op zoon

Van vader op zoon

Jeffrey Archer

€ 14,99
De tijd zal het leren

De tijd zal het leren

Jeffrey Archer

€ 14,99
Een oogje dicht

Een oogje dicht

Jeffrey Archer

€ 14,99
De koninklijke race

De koninklijke race

Jeffrey Archer

€ 2,99

Meer spreker Wilbert Gieske Bekijk alles

Catan

Catan

Klaus Teuber

€ 14,99

Spiegeldagen

Mark H. Stokmans

€ 16,99
De staljongen van Auschwitz

De staljongen van Auschwitz

Henry Oster, Dexter Ford

€ 14,99
De ontvoering van Alfred Heineken
€ 14,99