Luistervoorbeeld

Levenslang

Auteur Jeffrey Archer
Spreker Wilbert Gieske
VertalerMariët Herlé
Speelduur 15u 34m 6s
€ 7,99

Beschrijving

Als Danny Cartwright een dag eerder of een dag later Beth Wilson ten huwelijk gevraagd had, zou hij niet gearresteerd zijn en beschuldigd van moord op zijn beste vriend.

En als de vier getuigen van de aanklager, een advocaat, een soapster, een aristocraat en de jongste partner van een respectabel bureau zijn, wie zou dan zijn kant van het verhaal nog geloven?

Danny krijgt 22 jaar en gaat naar de Belmarsh gevangenis, de best beveiligde gevangenis van Engeland waar nog nooit iemand uit ontsnapt is. Maar Spencer Craig, Lawrence Davenport, Gerald Payne en Toby Mortimer onderschatten allemaal hoezeer Danny vastbesloten is om wraak te nemen en hoe Beth volhoudt om het recht zijn loop te laten krijgen, waardoor alle vier de hoofdpersonen voor hun leven moeten vrezen.

Zo begint Levenslang, Jeffrey Archer’s krachtigste roman sinds Kane en Abel, met een stel hoofdpersonen die je nog lang bij zullen blijven nadat je het boek uit hebt.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het parlement in het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Hij is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Jeffrey is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont in Londen, Cambridge en Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 25 januari 2021
ISBN 9788726488289
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 34m 6s
Bestandsgrootte 657 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod