Rozen verwelken
Rozen verwelken

Rozen verwelken

Alex Cross komt misschien wel tegenover zijn meest geniale vijand te staan in 'Rozen verwelken', de gewelddadige bankovervaller De Mastermind. Dit keer lijkt er geen ontkomen aan voor Cross - en zi...

Serie

Alex Cross deel 6

Auteur

James Patterson

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Abbie Doeven

Speelduur

7 uur 56 min

€ 12,99

Beschrijving

Alex Cross komt misschien wel tegenover zijn meest geniale vijand te staan in 'Rozen verwelken', de gewelddadige bankovervaller De Mastermind. Dit keer lijkt er geen ontkomen aan voor Cross - en zijn familie.

De Mastermind is verantwoordelijk voor gewelddadige bankovervallen die meerdere bankmedewerkers fataal werden. De precisie waarmee deze crimineel te werk gaat, verbaast Cross. Hoe is het mogelijk dat De Mastermind zoveel verstand heeft van de bankwereld? Zelfs Cross lukt het niet om aan de wrede daden van de moordenaar te ontkomen, wanneer hij en zijn familie de volgende slachtoffers lijken te worden. Wie is deze geniale, maar ultiem kwaadaardige man?

Alex Cross

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

11 januari 2024

ISBN

9788726505030

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 56 min

Bestandsgrootte

369 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

De twaalfde van nooit

De twaalfde van nooit

James Patterson, Maxine Paetro

€ 12,99
Cross

Cross

James Patterson

€ 12,99
Cross Down

Cross Down

James Patterson

€ 15,99
In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Stad der engelen

Stad der engelen

Jordan Harper

€ 14,99
Cross

Cross

James Patterson

€ 12,99
Cross Down

Cross Down

James Patterson

€ 15,99

Alleen met de goden

Alex Boogers

€ 9,99