Wie niet horen wil
Wie niet horen wil

Wie niet horen wil

De meest efficiënte moordenaars ter wereld zitten bij het Amerikaanse leger. En die wil je niet tegen je hebben... Als rechercheur Alex Cross op het punt staat zijn baan in Washington D.C. op te ze...

Serie

Alex Cross deel 8

Auteur

James Patterson

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Riet Neehus

Speelduur

8 uur 39 min

€ 12,99

Beschrijving

De meest efficiënte moordenaars ter wereld zitten bij het Amerikaanse leger. En die wil je niet tegen je hebben...

Als rechercheur Alex Cross op het punt staat zijn baan in Washington D.C. op te zeggen, smeekt zijn goede vriend John Sampson hem te helpen bij een allerlaatste zaak. Een van zijn oude vrienden uit de Vietnamoorlog, sergeant Ellis Coop, is gearresteerd voor een moord die hij niet gepleegd heeft. Naarmate het onderzoek van Cross en Coop zich vordert, wordt pijnlijk duidelijk dat hij erin is geluisd. Maar door wie? En wat is er met al het bewijsmateriaal gebeurd? In ‘Wie niet horen wil’, het achtste boek in de ‘Alex Cross’-reeks, volg je Cross in zijn spannende zoektocht naar de verborgen waarheid binnen het Amerikaanse leger.

Alex Cross

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 maart 2024

ISBN

9788726505061

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 39 min

Bestandsgrootte

391 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

De twaalfde van nooit

De twaalfde van nooit

James Patterson, Maxine Paetro

€ 12,99
Cross

Cross

James Patterson

€ 12,99
Cross Down

Cross Down

James Patterson

€ 15,99
In naam van de vader

In naam van de vader

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Stad der engelen

Stad der engelen

Jordan Harper

€ 14,99
Cross

Cross

James Patterson

€ 12,99
Cross Down

Cross Down

James Patterson

€ 15,99

Alleen met de goden

Alex Boogers

€ 9,99