Verbrijzeld
Verbrijzeld

Verbrijzeld

Wat een gezellige roadtrip van Philadelphia naar San Francisco had moeten worden, eindigt in een angstaanjagende achtervolging op leven en dood...

Auteur

Dean R. Koontz

Spreker

Peter Oostrom

Vertaler

Frans J. Bruning

Speelduur

5 uur 38 min

€ 9,99

Beschrijving

Wat een gezellige roadtrip van Philadelphia naar San Francisco had moeten worden, eindigt in een angstaanjagende achtervolging op leven en dood. Artiest Alex Doyle en zijn vriendin Courtney gaan verhuizen naar San Francisco en Alex rijdt samen met haar broertje Colin naar hun nieuwe huis. Onderweg merkt Alex een verdacht busje op dat telkens weer opduikt. Plotseling kunnen ze niet meer wijken voor het gevaar: de bestuurder dreigt vanuit zijn auto met een bijl. Wie is deze psychopaat en waar komt deze gerichte aanval vandaan? Hoe wist hij waar ze reden? En... weet hij hun eindbestemming?

De Amerikaanse auteur Dean Ray Koontz (1945) staat bekend om zijn spannende thrillers die vaak een vleugje horror, fantasy, science fiction of satire bevatten. Veel van zijn werken bereikten de New York Times-bestsellerlijst, waarvan meerdere direct op nummer één binnenkwamen. Dit maakt hem tot een van de grootste New York Times-bestsellerauteurs ter wereld. In totaal heeft hij maar liefst 105 boeken geschreven waarvan er meer dan zestig in het Nederlands te lezen zijn. Zijn boeken zijn wereldwijd meer dan 500 miljoen keer verkocht.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 januari 2023

ISBN

9788726506402

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 38 min

Bestandsgrootte

236 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Dean R. Koontz Bekijk alles

De deur naar december

De deur naar december

Dean R. Koontz

€ 16,99
De ravenzwarte veer

De ravenzwarte veer

Dean R. Koontz

€ 7,99
IJskerker

IJskerker

Dean R. Koontz

€ 16,99
Geheugenfout

Geheugenfout

Dean R. Koontz

€ 16,99