Slaap kindje, slaap
Slaap kindje, slaap

Slaap kindje, slaap

In 'Slaap kindje, slaap' is de briljante detective Alex Cross vastbesloten een duivelse seriemoordenaar te pakken te krijgen...

Serie

Alex Cross deel 1

Auteur

James Patterson

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Jean Schalekamp

Speelduur

13 uur 4 min

€ 14,99

Beschrijving

In 'Slaap kindje, slaap' is de briljante detective Alex Cross vastbesloten een duivelse seriemoordenaar te pakken te krijgen. De zaak wordt echter al snel ingewikkeld als de ontvoerder spelletjes begint te spelen met de politie en aanwijzingen achterlaat die nergens toe leiden...

In deze bloedstollende thriller volgen we Alex Cross, de plaatsvervangend politiechef van Washington D.C. en voormalig psycholoog. Als Cross de opdracht krijgt het moordonderzoek naar twee zwarte prostituees te stoppen en zich te concentreren op de ontvoering van elitescholieren, is hij in eerste instantie meer dan geïrriteerd. Cross heeft echter geen idee waar hij mee te maken heeft. De ontvoerde kinderen Maggie Rose en Michael zijn compleet van de radar verdwenen en een onbekende ontvoerder eist tien miljoen dollar losgeld. Hij krijgt het geld, laat de kinderen niet vrij, integendeel... De zaak haalt de voorpagina's van de nationale kranten, en dat is natuurlijk precies wat een op roem beluste moordenaar wil. Alex Cross en FBI-agent Jezzie Flanagan proberen verwoed de crimineel te pakken te krijgen, maar is het al te laat?

Met 'Slaap kindje, slaap' begint een succesvolle en nachtmerrieachtige thriller-reeks die je niet mag missen. 'Slaap kindje, slaap' werd succesvol verfilmd onder de originele titel 'Along Came a Spider' (2001) met Morgan Freeman in de hoofdrol.


'Dit is wat ik noem een top boek 'Slaap, kindje slaap'. Geen dode momenten, veel spanning en vooral, James Patterson is een zeer goed schrijver. Heb van dit boek genoten!' - Hebban.nl

'Ik heb nu bijna alle Cross-boeken gelezen en vind 'Slaap kindje, slaap' een topper.' - Hebban.nl

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

31 juli 2023

ISBN

9788726622133

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 4 min

Bestandsgrootte

563 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Uitgeblu(t)st

Uitgeblu(t)st

Luc Wachtelaer

€ 9,99
Het D-day complot

Het D-day complot

Tomas Ross

€ 15,99
Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99

Zevenpoot

Arnon Grunberg

€ 9,99