De regels van het huis
De regels van het huis

De regels van het huis

Wat de twee gemeen hebben, is dat ze koelbloedige verkrachters en massamoordenaars zijn...

Serie

Alex Cross deel 2

Auteur

James Patterson

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Jean Schalekamp

Speelduur

11 uur 16 min

€ 14,99

Beschrijving

Wat de twee gemeen hebben, is dat ze koelbloedige verkrachters en massamoordenaars zijn. Een martelend moordspel begint wanneer de seriemoordenaars met elkaar in botsing komen...

De een noemt zichzelf Casanova omdat hij een passie heeft voor jonge, mooie vrouwen - en niet met één tegelijk genoegen kan nemen. Zijn ‘jachtgebied’ zijn slaapzalen aan de Amerikaanse oostkust. De andere, bekend als de ‘Gentleman Killer’, opereert aan de overkant - in Los Angeles.

De thriller ‘De regels van het huis’ van James Patterson volgt rechercheur Alex Cross die een sadistische seriemoordenaar probeert te vangen die op jonge vrouwen jaagt. Een van de vermiste vrouwen is Naomi, zijn nichtje. Cross begint aan een gevaarlijke en spannende achtervolging om de moordenaar voor het gerecht te brengen. Maar de druk wordt nog groter wanneer blijkt dat er niet een, maar twee losgeslagen moordenaars actief zijn. Terwijl hij dieper in de zaak duikt, realiseert Alex Cross zich dat ze ook nog eens sluwer en meedogenlozer zijn dan hij had gedacht. De jacht wordt een bloedstollende race tegen de klok...

‘De regels van het huis’ is het vervolg op 'Slaap kindje, slaap' in de huiveringwekkende thrillerreeks over misdaadonderzoeker Alex Cross.

Het boek werd verfilmd als ‘Kiss the Girls’, met Morgan Freeman in de hoofdrol.


Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 september 2023

ISBN

9788726622140

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 16 min

Bestandsgrootte

510 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99
Het uur van de Wolf

Het uur van de Wolf

James Patterson

€ 12,99
Heksenjacht

Heksenjacht

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

De Valhallamoorden

De Valhallamoorden

Alexander Olbrechts

€ 12,95

Ongeduld

Stefan Zweig

€ 9,99
Uitgeblu(t)st

Uitgeblu(t)st

Luc Wachtelaer

€ 9,99

Ossenkop

Manik Sarkar

€ 11,99