De Midasmoorden

De Midasmoorden

Brugge wordt overdonderd door een bomaanslag op een standbeeld en de moord op een Duitse vastgoedhandelaar. Adjunct-commissaris Van In staat voor de grote opgave om de daders te achterhalen. Hoe zi...

Serie

Pieter Van In deel 2

Auteur

Pieter Aspe

Spreker

Ivo Victoria

Speelduur

10 uur 0 min

€ 12,99

Beschrijving

Brugge wordt overdonderd door een bomaanslag op een standbeeld en de moord op een Duitse vastgoedhandelaar. Adjunct-commissaris Van In staat voor de grote opgave om de daders te achterhalen. Hoe zijn de misdaden met elkaar verbonden? Samen met zijn vriendin en parketmagistraat Hannelore Martens ontrafelen ze de geheimen van de machtige vastgoedwereld die diep verstrengeld is met corruptie, fraude en een berucht Nazi verleden. Van In belandt in de hoge kringen van Brugge die alles over hebben voor financieel gewin. ‘De Midasmoorden’ is de opvolger van ‘Het vierkant van de wraak’ in de Van In-reeks en kan ook los gelezen worden.

Pieter Aspe (1953) is een van de meest vooraanstaande misdaadauteurs in Vlaanderen. Zijn doorbraak kwam in 1995 met de thriller ‘Het vierkant van de wraak’, het eerste boek in de populaire Van In-reeks. Inmiddels is de reeks verfilmd tot een tv-serie die te zien is op VTM en werd zijn werk in meerdere talen vertaald, waaronder in het Amerikaans, Zuid-Afrikaans en Duits. Er zijn in totaal meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht van Aspe’s werk. Ook heeft de auteur onder andere de Hercule Poirotprijs gewonnen met het boek ‘Zoenoffer’ en heeft hij dankzij zijn status in Vlaanderen zijn eigen prijs opgesteld voor beginnende auteurs: de Aspe Award.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 oktober 2021

ISBN

9788726633191

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 0 min

Bestandsgrootte

418 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Pieter Aspe Bekijk alles

Vlaams Tango

Tango

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams 13

13

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams Pandora

Pandora

Pieter Aspe

€ 12,99
Vlaams De vijfde macht

De vijfde macht

Pieter Aspe

€ 12,99

Meer spreker Ivo Victoria Bekijk alles

Vlaams Het geheim van Gent

Het geheim van Gent

Steve Berry

€ 14,99
Vlaams Het Dreyse-incident

Het Dreyse-incident

Pieter Aspe

€ 16,99
Vlaams De vierde gestalte

De vierde gestalte

Pieter Aspe

€ 16,99
Vlaams De kinderen van Chronos
€ 7,99