Luistervoorbeeld

Margot en de engelen

Auteur Kristien Hemmerechts
Spreker Marijke Beversluis
Speelduur 6u 47m 33s
€ 6,99

Beschrijving

'Je moet over alles praten, want als je iets verdringt, krijg je kanker of kom je bij een psychiater terecht.' Deze les kreeg Margot maar al te vaak te horen van haar moeder. En dat terwijl ze van haar vader altijd leerde om haar eigen keuzes te maken. Haar ouders zijn radeloos wanneer ze op 18-jarige leeftijd plotseling verdwijnt met een leeggetrokken bankrekening. Probeer Margot zich te bevrijden van de goedbedoelde ouderlijke adviezen en stilgezwegen familiegeheimen?Kristien Hemmerechts (1955) is een Vlaamse schrijfster van vele romans, reisverhalen en essays. In haar liefdesromans is ze telkens weer in staat om herkenbare gebeurtenissen, zoals een scheiding of een sterfgeval, op een poëtische wijze te verbinden met serieuze onderwerpen in de samenleving. In 2008 schreef ze als eerste Vlaming het Groot Dictee der Nederlandse Taal.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 13 januari 2021
ISBN 9788726663792
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 47m 33s
Bestandsgrootte 286 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kristien Hemmerechts

Kristien Hemmerechts (1955) maakte naast haar vele romans en verhalenbundels ook naam met haar autobiografische essays. Taal zonder mij (1997) is daarvan ongetwijfeld het bekendste. Met haar kenmerkende stijl weet ze de meest ingewikkelde thema’s op een invoelbare manier te verwoorden.

Bij De Geus verschenen tot dusver De dood heeft mij een aanzoek gedaan (2010) en de romans Gitte (2011), Haar bloed (2012) en een heruitgave van Ann (2012). In 2012 volgde Kronkelpaden van het geheugen, waarin ze de werking van het geheugen onderzoekt. In 2014 verscheen De vrouw die de honden eten gaf, een boek dat omwille van het onderwerp (Michelle Martin) veel stof deed opwaaien, en omwille van de kwaliteit veel lof kreeg.

Toon aanbod