Luistervoorbeeld

Zoenoffer

Auteur Pieter Aspe
Spreker Dirk van Vaerenbergh
Speelduur 8u 28m 34s
€ 12,99

Beschrijving

De komst van de Spaanse premier, een gestolen wereldberoemd schilderij en een brute moord maken ‘Zoenoffer’ tot een uitermate explosieve Van In thriller. Commissaris Van In wordt opgeroepen om een moordzaak te onderzoeken, maar het wordt al snel veel groter dan dat. Het slachtoffer, Jos Viaene, blijkt in de beveiliging te werken van enkele musea in Brugge en kort na zijn dood, wordt het wereldberoemde ‘Het laatste oordeel’ schilderij gestolen. Van In komt op het spoor van de terroristische ETA groepering en het blijkt dat deze een groots, gruwelijk plan heeft gesmeed tegen de Spaanse premier. Weet Van In de moordenaar en de complexe gebeurtenissen in Brugge op tijd te ontrafelen?
Pieter Aspe (1953) is een van de meest vooraanstaande misdaadauteurs in Vlaanderen. Zijn doorbraak kwam in 1995 met de thriller ‘Het vierkant van de wraak’, het eerste boek in de populaire Van In-reeks. Inmiddels is de reeks verfilmd tot een tv-serie die te zien is op VTM en werd zijn werk in meerdere talen vertaald, waaronder in het Amerikaans, Zuid-Afrikaans en Duits. Er zijn in totaal meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht van Aspe’s werk. Ook heeft de auteur onder andere de Hercule Poirotprijs gewonnen met het boek ‘Zoenoffer’ en heeft hij dankzij zijn status in Vlaanderen zijn eigen prijs opgesteld voor beginnende auteurs: de Aspe Award.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 november 2022
ISBN 9788726664171
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 28m 34s
Bestandsgrootte 353 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Pieter Aspe (1953-2021) was een van de best verkochte misdaadauteurs in Vlaanderen. Zijn doorbraak kwam in 1995 met de thriller Het vierkant van de wraak, het eerste boek in de populaire Van In-reeks. Inmiddels werd de reeks verfilmd tot een tv-serie die te zien was op VTM en werd zijn werk in meerdere talen vertaald, waaronder in het Amerikaans, Zuid-Afrikaans en Duits. Er zijn in totaal meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht van Aspes werk. Ook heeft de auteur onder andere de Hercule Poirotprijs gewonnen met het boek Zoenoffer en heeft hij dankzij zijn status in Vlaanderen zijn eigen prijs opgesteld voor beginnende auteurs: de Aspe Award.

Toon aanbod