Luistervoorbeeld

Blauw bloed

Auteur Pieter Aspe
Spreker Dirk van Vaerenbergh
Speelduur 8u 31m 33s
€ 12,99

Beschrijving

Niet alleen het leven van Hannelore Martens, maar ook haar relatie met Pieter Van In komt volledig op zijn kop te staan wanneer ze met haar jeugdliefde Valentijn afspreekt. De afspraak slaat over van lichte verleiding tot een verdachte situatie waarin Valentijns vader plots komt te overlijden. Het lijkt om een zelfmoord te gaan, maar Valentijn gedraagt zich geheimzinnig. Van In stort zich met volle overgave in de zaak wanneer Hannelore ontvoerd wordt en hij Valentijn voor geen cent vertrouwt. In ‘Blauw bloed’ weet Aspe je als geen ander mee te nemen in het drama van verleiding, jaloezie en misdaad.
Pieter Aspe (1953) is een van de meest vooraanstaande misdaadauteurs in Vlaanderen. Zijn doorbraak kwam in 1995 met de thriller ‘Het vierkant van de wraak’, het eerste boek in de populaire Van In-reeks. Inmiddels is de reeks verfilmd tot een tv-serie die te zien is op VTM en werd zijn werk in meerdere talen vertaald, waaronder in het Amerikaans, Zuid-Afrikaans en Duits. Er zijn in totaal meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht van Aspe’s werk. Ook heeft de auteur onder andere de Hercule Poirotprijs gewonnen met het boek ‘Zoenoffer’ en heeft hij dankzij zijn status in Vlaanderen zijn eigen prijs opgesteld voor beginnende auteurs: de Aspe Award.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 oktober 2022
ISBN 9788726664188
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 31m 33s
Bestandsgrootte 355 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Pieter Aspe (1953-2021) was een van de best verkochte misdaadauteurs in Vlaanderen. Zijn doorbraak kwam in 1995 met de thriller Het vierkant van de wraak, het eerste boek in de populaire Van In-reeks. Inmiddels werd de reeks verfilmd tot een tv-serie die te zien was op VTM en werd zijn werk in meerdere talen vertaald, waaronder in het Amerikaans, Zuid-Afrikaans en Duits. Er zijn in totaal meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht van Aspes werk. Ook heeft de auteur onder andere de Hercule Poirotprijs gewonnen met het boek Zoenoffer en heeft hij dankzij zijn status in Vlaanderen zijn eigen prijs opgesteld voor beginnende auteurs: de Aspe Award.

Toon aanbod