Luistervoorbeeld

Camgirl - een erotische serie

SerieLUST
Auteur Lisa Vild
Voorlezer Isabella Dubois
Speelduur 2u 9m 7s
€ 4,99

Beschrijving

Ella heeft dringend geld nodig. Daarom doet ze iets wat ze anders nooit zou doen; iets heel fouts. Als de jaloezieën worden neergelaten drukt ze op de knop en haar kleding valt op de grond. Kledingstuk na kledingstuk na kledingstuk. Ze geeft zichzelf helemaal bloot en ondanks dat ze zo fout bezig is voelde ze nog nooit eerder dat iets zo goed was.

Een erotische serie over een jonge vrouw en haar avonturen terwijl ze zichzelf en haar seksualiteit ontdekt.

Deze erotische collectie bevat de korte verhalen: Camgirl - Sugargirl - Showgirl.Lisa Vild is het pseudoniem van een Zweedse auteur van erotische novellen. Ze verkent in haar novellen gevoelige, maar prikkelende onderwerpen. Lisa is van mening dat seks iets zou moeten zijn voor iedereen en wil met haar novellen het beeld van wat seks is normaliseren en nuanceren. Of zij wat ze schrijft zelf heeft ervaren, laten we niettemin in het midden.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 22 oktober 2020
ISBN 9788726704631
Taal Nederlands
Speelduur 2u 9m 7s
Bestandsgrootte 104 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Lisa Vild

Lisa Vild is een pseudoniem voor een Zweedse schrijfster van erotische novelles. In haar novelles verkent ze gevoelige, maar prikkelende onderwerpen. Lisa vindt dat seks voor iedereen zou moeten zijn en wil met haar novelles het imago van seks normaliseren en nuanceren. Of zij haar verhalen zelf ervaren heeft laat zij echter in het midden.

Toon aanbod